Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patinka26

TYmbark-Napis ''ZAbije cie'' Pomocy

Polecane posty

witam zakupilam dla córki napoj tymbark córka je uwielbia szczegolnie cytaty ktore sa pod nakretka podeszla 10 min temu do mnie i mowi mamo ja dzis nie zasne bo ktos chce nas zabic pod nakretka jest napis Zabije cie co zrobic z tym fantem moze ktos mi poradzi?

Gość :D:D blehehehehe:D
:D:D:D:D

Tzn. z czym konkretnie: z nakrętką czy ze strachem o własne życie?

Gość Rich tea
koniecznie napisz skargę na stronie tymbarku i zawiadom program UWAGA w TVN oni lubią takie sensację

Też mi się nie chce wierzyć, ale jeżeli to nie prowo - wszelkie dane masz na etykiecie. Pisz, dzwoń, ewentualnie rzecznika praw konsumenta online zaalarmuj mailem.

a tak btw, śliczne dzieci :) mąż jest obcokrajowcem? bo taka ładna uroda dzieciaczków :)

nie pytam o zycie osobiste ani o ortografie chcialam zasiegnac porady bo jak dla mnie to kapsel moge wyrzucic nie robi na mnie wrazenia chodzi o dziecko. wiec mniej zyczliwym dziekuje

Gość A tak w ogóle
O kuutwa, niezłe zdanie jak na soczek :-O

Gość Kaczor zwany pożądaniem
Autorko masz coś z głową? Dziewczyny gratulowały ci ładnych dzieci a ty ironiczne nazywasz je "życzliwymi" :-O może wstydzisz się tego że twoje dzieci mają ciemną skórę a ich ojciec to np. Arab? :-O

chodzilo mi o jedna opinie ale nie bede rozwijala tematu nie o to chodzi. Ja bardzo dziekuje za powytywna opinie co do dzieci milo mi wybaczcie jestem poddenerwowana.Moja starsza corka ma ADhd i ma zbyt duzo wyobraznie i dlatego ona cala roztrzesiona jest przytulilam wytlumaczylam jje ze ktos sie pomylil a ona nie bo to dla niej napis i jak znia rozmawiac. ahhhh jescze raz przepraszam zglosze sprawe napewno napisze do tymbarku dziekuje za pomoc I nie wstydze sie niczego wstyd jest krasc!

Gość the answer is simple
wydaje mi sie ze moze o cos innego chodzic poprawnie chyba powinno byc - I'll kill you (co pisane tak jak na nakrętce zgodnie z wymową dało by:ajl kil ju)

Gość co ty mamusku
jakaś niepełnosprawna jesteś umysłowo, czy jak? Nie umiesz wytłumaczyć dziecku, ze te durne teksty wymyśla jakiś pan za biurkiem, a ten sam tekst pojawia się na milionach kapsli???? W dodatku pan jest niedouczony, bo napis zwiera błąd (powinno być I will kill you, inaczej jest to czas teraźniejszy, więc zabijam cię, co nie brzmi nawet jak groźba). Dwa, co to w ogóle jest, zapis fonetyczny jakiś? Jakbyś, babo, była trochę wykształcona, babo, to byś uczyniła z tego lekcję poglądową a nie topik na kafe :( :( :(

Gość co ty mamusku
No nie padam: "wytlumaczylam jje ze ktos sie pomylil a ona nie bo to dla niej napis i jak znia rozmawiac." Ty jednak jesteś niedorozwinięta umysłowo.:(

Gość to juz było.....
wpisz w google nie ty pierwsza znalazłas taki napis.

widze ze jest blad mieszkam w Uk ale nie ma sensu pisac dziecko zrozumialo i tyle. jeszcze raz dziekuje i zegnam

Tó jest foróm a nie dyktando mam nadzije ze lepiej :) milei noocy :) dó widzenia :D

Gość cxgcxvxcjest
powiem ci co ja bym zrobila. zadzwonilabym do tymbarka, tam na butelce sa numery tel by zglaszac uwagi i opieprzyla ich za to. ze male dziecko moze kupic i takie napisy sa niestosowne. jestem na 1000% pewna ze w ramach przeprosic przesla ci 3 skrzynki butelek z tym napojem. mowie serio. nie zartuje.