Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiakasiaaaasia

Ciąża czy tylko mój strach???

Polecane posty

Gość Kasiakasiaaaasia

Mam pewne podejrzenia że jestem w ciąży... Mam nieregularną miesiączkę,ostatnie 1 listopada i grudnia ale wcześniej zdarzały się różnie... około 5 dni przed 1 stycznia doszło do stosunku ale trwał on dosłownie kilka sekund i wycofałam się. Był to stosunek bez zabezpieczenia ale u partnera do niczego nie doszło. Teraz jest już 8 stycznia a ja nie mam miesiączki choć od 3 stycznia pobolewa mnie brzuch i czasem jajniki ale krwawienie nie wystąpiło. Sama już nie wiem co robić...

Gość Moniq1974
iść do ginekologa... lekarz nie gryzie... a od samej wizyty bardziej już w ciąży nie będziesz...

Gość Firankla
zrób test ciążowy albo idz na bete - krew

Gość Moniq1974
nie martw się może to tylko rak, a nie od razu jakaś tam ciąża

Gość Kasiakasiaaaasia
Kurcze bardzo boję się wyniku ale wcześniej czy później i tak to nastąpi... Zastanawiam się tylko czy już coś działać czy poczekać może to zespół napięcia przed miesiączkowego. Przecież zajscie w ciaze w tym przypadku bylo by baaardzo duzym pechem... Moze poczekac skoro mam nieregularne cykle jeszcze tydzien?

Gość pani dobra rada
nie martw sie mi przy regularnych cyklach ostatnio sie opoznil o 11 dni...ot tak sobie;] a ja sie stresowalam i 7 testow zrobilam.. moim zdaniem z takiego "stosunku" to dzieci nie bedzie....

Gość 100% Faceta
spoko zawsze możesz oddać bachora do adopcji albo podrzuciać starym na wychowanie

Gość pani dobra rada
100% faceta z Toba tak zrobili chyba..łazisz po tym formum i pieprzysz gowniaro jakies głupoty OGARNIJ SIE!!

Gość 100% Faceta
ja nie pieprzę głupot tylko fajne laski :)

Gość Kasiakasiaaaasia
Kurcze może przez ten stres coś jest nie tak... Najgorsze jest to że mam dopiero 18 lat i nie boję się ciąży itp. lecz tylko reakcji bliskich osób...Ale tak to jest jak się myśli po wszystkim...

Gość pani dobra rada
sa jakies co Cie chca...nie wierze i na takie teksty zarywasz te laski? to na prawde muszą byc fajniusie te Twoje laseczki

Gość pani dobra rada
Kasia lepiej zrob test...zobaczysz wynik i tak bedzie negatywny, a w przyszlym tyg do lekarza..bo ja musialam brac luteine na wywolanie bo takto by chyba do tej pory nie przyszedl

Gość Kasiakasiaaaasia
Chyba zdecyduję się na test w poniedziałek...ale nigdy tak się jeszcze nie bałam... ;( Trudno się mówi:) Mam nadzieję że to tylko moja schiza ale znając moje szczęście:)

Gość pani dobra rada
hehe...znam ten stan, ze "po prostu tylko mi sie to mogło przytrafic nikomu innemu". Ale idz spac rozluznij sie, nie mysl juz o tym..to nie przyspiesza niczego...a i szczerze powiem ze ja dostałam okres dzien po takim "dobrym" seksie...wiec moze i to pomoglo wtedy:)

Gość Kasiakasiaaaasia
:) Też o tym pomyślałam bo też kiedyś tak mi się zdarzyło ale już wolę niczym nie ryzykować... Jeśli mam pecha to i tak go niczym nie zmienię w tym przypadku:) W tym przypadku głupota zaboli...:):P

Kasia mamy podobnie widze;/ tez od sylwestra jestem w strachcu i tez spoznia mi sie okres juz 9 dzien..;/ tylko ze ja uprawialam seks oralny i petting;// miejmy nadzieje ze dostaniemy go..;

gdzieonjest ---- dziewczyno, przestań za przeproszeniem gadać jak potłuczona. Spałaś na biologii? Naczytają się bzdur na forum, podsłuchają brednie koleżanek i później panika, że seks od lizania :O

Capricornus to powiedz mi dlaczego ju z9 dzień mi się okres spóźnia;/ nie dziw mi sie bo wszystkie mysli mi do głowy przychodzą;/ a w internecie pelno osob pisze ze to możliwe , swoja droga zaplodnic kogos palcem parodia;d ale w takich momentach czlowkiek zaczyna wierzyc ze jets to mozliwe...

Po co czytasz bzdury z neta??? Ja nie jestem ginekologiem. Idź do lekarza, to ci powie, dlaczego nie masz okresu. Być może przesunęła ci się owulacja, no ale do tego trzeba chociaż w minimalnym stopniu znać swój organizm, a po co? :O Lepiej siedzieć i wkręcać sobie coś, czego nie ma, zamiast zrobić test?

Mi okres spóźnił się ostatnio 12 dni. Tak po prostu, spóźnił się i tyle, więc wydaje mi się, że powinnaś się zrelaksować, wykąpać w gorącej wodzie, być dobrej myśli i przede wszystkim nie martwić się na zapas, jeśli do niczego tak naprawdę nie doszło!

zrobilam test ale 9 dni po moze jeszcze nie wyjsc..;/ do ginekologa umowilam sie na wtorek ale denerwuje sie bardzo;/

Gość Kasiakasiaaaasia
Najdziwniejsze jest to że bolał mnie brzuch i jajniki,czułam się jak podczas okresu ale brakowało tylko krwawienia. Od wczoraj brzuch mi zmalał nie boli już nic... Tak jak bym przeszła miesiączkę bez krwawienia...

Gość Kasiakasiaaaasia
MAM MAM MAM OKRES!!!!!!!!!!

Gość no po co tyle paniki
zasiałas jak nasz nie regularne trzeba bylo spokojnie czekac az dostaniesz

Gość Katia92
wicie co laski - nie wypowiadajcie się lepiej na tym forum, bo niesamowicie zaniżacie obraz poziomu inteligencji młodych Polek

i dalej nic;/ bolą mnie piersi albo sobie wmawiam...;/ czy jest możliwosc abym byla w ciazy?;///// 9 dni to duzo wydaje mi sie..;/ co wy o tym myslicie

Gość Kasiakasiaaaasia
Każdy ma prawo wypowiadać się na jaki temat ma ochotę... A jeśli Ci nie pasuję to po co odwiedzasz ten wątek...?

Kasia (coś tam) - bo dziewczyna bzdury pisze (mało powiedziane), to się po prostu nóż w kieszeni otwiera :O