Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwasprawiedliwa

czuję się nic nie warta

Polecane posty

Gość oliwasprawiedliwa

nie mogę mieć dzieci

nic nie warta to jest krowa, która nie może mieć cielaków jeśli jest hodowlana oczywiście bo jałówka już nie traktujesz siebie jak zwierzę rozpłodowe, że bez tego to juz jesteś nic nie warta?

Gość oliwasprawiedliwa
wisiało mi to ale jutro mam34 urodziny i wszyscy szpanują bachorami

Gość oliwasprawiedliwa
tak mówią ale co to za kobieta która nie ma dzieci? to jakiś dziwoląg

Przykro mi :( Ale nie możesz siebie oceniać tak negatywnie pod względem tego, czy możesz mieć dzieci. To nie umniejsza Twojej wartości przecież, posiadasz z pewnością wiele zalet i rzeczy, które sprawiają, że jesteś wartościowa sama w sobie.

Gość oliwasprawiedliwa
zawsze kochałam dzieci,mój mąż jest smutny ,coraz smutniejszy

Gość oliwasprawiedliwa
może kiedyś, ale wolałabym własne, wiecie jak to jest

Gość ja tylko
ale nie mozesz miec z jakiegos zdrowotnego powodu, czy nie mozesz miec, bo nie masz partnera, czy wlasnego mieszkania?

Gość a ja pracuje
wondrackowa nie ma i torbicka tez nie

wiemy, geny chcą się powielać. ale jesteśmy ludźmi, czyli czymś ponad naturą.

Gość oliwasprawiedliwa
zdrowie. Wydaje mi się że takie kobiety stają się oschłe, są samolubne i uważane jako bezwartościowe przez społeczeństwo.

oliwasprawiedliwa może kiedyś, ale wolałabym własne, wiecie jak to jest nie, nie wiemy, jak to jest nigdy nie chciałam mieć dzieci i nie rozumiem, jak można się oceniac tak, jak ocenia się bydło czy inne zwierzęta hodowlane

Gość oliwasprawiedliwa
ja też za bardzo nie chciałam,ale z natury jestem jednocześnie samodzielna i lubię pracować i opiekuńcza. Ale jedno chociaż....

Natura wie co robi wg mnie, to może okrutne stwierdzenie ale bezpłodność (naturalna, nie będąca ubocznym skutkiem działań człowieka) zawsze ma jakąś przyczynę Zrobisz jak uznasz za słuszne, dla mnie na przyklad pokrewieństwo nie ma znaczenia

Gość oliwasprawiedliwa
boję się urodzin, nie chcę w ogóle już wiedzieć ile mam lat, kupię sobie flaszkę i się upiję

Gość oliwasprawiedliwa
natura obdziela ludzi niesprawiedliwie, moje dziecko byłoby zadbane i wykształcone a nie żyłoby w sierocińcu porzucone przez alkoholików

Gość PAxiks
oliwa - przestan sie mazgaic. W tych czasach wiele kobiet nie ma dzieci. O maly wlos a i ja nie mialabym. Obudzilam sie w wielku 32 lat, ze moze warto je miec, bo potem moze byc za pozno kiedy mi sie juz zachce. A wiec jak widzisz tez nie mialam jakichs macierzynskich zapedow. Teraz jest inaczej, bo jestem w ciazy i kocham to malenstwo ktore juz solidnie kopie, ale spokojnie dalabym rade gdyby los sprawil ze nie moge miec. Mam pasje - prace ktora uwielbiam i wiem ze awansowalabym ile wlezie :P Trzeba znalezc sobie pasje!

ja w tym roku obnchodze hucznie 40 urodziny i jakoś mnie nie naszło na dziecko jakby naszło, byłaby dopiero bida ;)

Życie nie jest sprawiedliwe Zresztą nie możesz twierdzić jak by było i lepiej nie myśl o tym Pamiętaj, ze jakiemuś dziecku możesz dać dom jeśli zależy Ci na byciu matką a nie samym przekazaniu genów, kierowanemu czystym instynktem

Gość oliwasprawiedliwa
dobijają mnie koleżanki dopóki nie miały dzieci to były przyjaciółkami teraz patrzą na mnie z wyższością, tak to się wszystko zmienia. Są jakieś inne ,spokojne , wyniosłe. Już nawet przez to jestem samotna

Gość oliwasprawiedliwa
myslałam Ewa że masz 33