Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EFRFREWF

PYT O ZAWOD POLICII

Polecane posty

Gość EFRFREWF

jakie są kryteria na przyjęcia na policjantkę??Czy majać mature mam szansę na zostanie policjantką??OD CZEGO ZACZĄĆ??

moj kumpel jest pałą. do policji wstepuja raczej z wyksztalceniem wyzszym. on skonczyl administracje czy socjoloie juz nie pamietam. pozniej poszedl do szkoly policyjnej w katowicach, ale to w pieruny dlugo tam sie szkolil. jezdzil tez po polsce na rozne szkolenia. byl w szkolce w pile. zacznij od studiow, zadzwon do pierwszej lepszej szkoly policyjnej. ogolnie to ciezko jest tak slyszalalm.

Gość żeby stać za suszarką wystarcz
mieć maturę

Gość EFRFREWF
jeju pytam powaznie...czy majac mature, 27 lat na karku, dwojke dzieci, dosc dobra kondycje fizyczna mam jakiekolwiek szanse??

a co chcesz w policji robić? ta instytucja jest wielka jak skurwysyn 🖐️

Gość EFRFREWF
obojetnie jak na razie.... moze byc cokolwiek...ale na co bym mogla sie starac???

Gość Partarara
Złóż swoją aplikację i zobaczysz, czy się nadajesz. Na początek przechodzi się test sprawności (dość trudny dla kogoś, kto na co dzień nie ćwiczy), potem inne testy (psychologiczny, z wiedzy ogólnej). Jak się zakwalifikujesz, to najprawdopodobniej rzucą cię na kilka miesięcy na szkolenie do szkółki policyjnej. Jak masz na to warunki i czujesz się gotowa, to startuj. Ale pisać po polsku też trzeba umieć, a u ciebie z tym raczej kiepsko.

Gość EFRFREWF
wiadomo ze zaczyna sie od najnizszych szcebli....ale czy mam szanse jakiekolwiek???

nie dostałem chyba jeszcze mandatu wypisanego bezbłędnie więc się nie martw ;)

Gość EFRFREWF
sorrki za bledy...tak jakos ale to niewazne jak narazie....

Gość Partarara
Sprawdź u siebie w komendzie wojewódzkiej czy miejskiej czy jest nabór. Jeśli jest, to złóż wymagane dokumenty. Wpisz sobie w google: test sprawności policja. Zobacz jak to wygląda i sama będziesz wiedziała, czy w ogóle przejdziesz pierwszy etap. To nie te czasy, że biorą obojętnie kogo jak leci, teraz trzeba się wykazać, i fizycznie i umysłowo. Skoro masz dwójkę dzieci, to możesz mieć problem, bo co z nimi zrobisz, jak cię wyślą na 3-4 miesiące na szkolenie? Masz dla nich opiekę na taki czas? Nie możesz mieć też żadnych tatuaży i samookaleczeń, to dyskwalifikuje od razu. Musisz być też super zdrowa, bez chorób przewlekłych czy wrodzonych (poważnych).

wiem . obojetnie jakie stanowisko . sprawdzian fizyczny musisz przejśc . na każde stanowisko . oprócz sił specjalnych oczywiście . sama chciałam, . ale juz sie w kategoriach wiekowych nie mieszczę:(

Gość pip....
do tytulu a czemu policja poczula sie zawiedziona?