Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takinow

Czy to rasowy pies?

Polecane posty

Gość takinow

Witam. Przygarnelam niedawno ze schroniska pieska (powiedzieli mi ze mieszanca). Ma ok 5 miesiecy (zdjecia robione przed chwila). Bylam pewna ze to mieszaniec do czasu kiedy zaczepila mnie sasiadka i powiedziala ze jej kolezanka ma identycznego psa i jest rasowy tylko nie mogla sobie przypomniec nazwy tej rasy. Tak siedze i sie zastanawiam. Dodam ze pies rosnie jak na drozdzach i siega za kolano (na zdj moze tego nie widac). Jak myslicie? Bo sasiadka zbila mnie z tropu ;) zdj: http://www.fotka.pl/profil/Bazylek010610/

Gość kociara z kafe
Hahaha :D:D:D rasowy, dobre !! Ma słodką mordkę i pewnie jest kochany, ale na niego raczej wiele ras się złożyło ;)

Gość takinow
Tak też myślałam :D Eh.. sąsiadki :). Ale to że jest mieszany nic nie zmienia :). Ale ma coś w sobie ;)

Gość EFRFREWF
śliczny...ale na pewno nie rasowy

Gość takinow
Czyli sąsiadce się coś pomyliło może chodziło jej o rasę MIESZANIEC ha ha ;-) Pozdrawiam :)

Tak na pierwszy rzut oka można go podciągnąć pod amstafa,ale "czystej krwi " to on nie jest.Ale jest cudowny! życzę Wam wielu cudownych chwil!

Tak na pierwszy rzut oka można go podciągnąć pod amstafa,ale "czystej krwi " to on nie jest.Ale jest cudowny! życzę Wam wielu cudownych chwil!

Gość takinow
To prawda. Jak był młodszy to zaczęliśmy sie martwić czy to nie ta rasa, bo duzo na to wskazywalo,ale naszczescie (naszczescie- bo boje sie tych psow) z uplywem czasu coraz bardziej odchodzil od tej rasy. :)

Gość xavierskaja pinda
kochaj tego pieska mocno

Gość poklm,ioknm
ŁADNY PIESIO. TO JAKBY MIESZANIEC KUNDLA Z BOKSEREM LUB Z JAKIMŚ PSEM GOŃCZYM BO MA SYLWETKĘ I DŁUGIE NOGI TAKIE DO BIEGANIA

Gość takinow
wlasnie mnie zaczepia do zabawy :D Najgorsze ze jest na etapie wypadania mleczaków i boje się z nim bawic, ze mu wyrwe zabki kiedy bedzie mnie podgryzal :P:D

Gość takinow
Hm.. wszyscy mówicie to co my myślimy:) Też widzimy w nim wlasnie domieszkę albo wyżła albo tych "psów morderców" :). Ale czystej rasy to my w nim nie widzimy :)

Gość takinow
A kochać go kocham baaardzo mocno :)

Gość oo masakra bezguście
ele dywan i kanapa po prosto cud buahaha co to za wystrój??

nie no amstaf odpada na 100%, to są psy postawne i z dużą mordką, a Twój jest szczupły więc ta rasa odpada. Bardziej właśnie wyżeł albo cuś :P

Gość takinow
I jak zawsze znajdzie sie ktos kto pisze nie na temat. Wiesz na zdj tego tak nie widac ale ma szeroka mordke i krotka (na zdj wychodzi mu dluga nie wiem czemu :D)

ale nie jest masywny :P czy widziałaś kiedyś amstafa postury np dalmatyńczyka? :P

Gość takinow
No wlasnie ta jego postura swiadczy o jego nie amstafowosci :D ale probuje chociaz sie doszukac jakis ras :D dajmy na to ze amstafa pokryl wyzel (lub odrotnie) :D

Gość pisze tu bo tam wolno odpisuja
amstafa to tam w ogole nie ma! tak jak mowilam (i wlascicielka potwierdza ze pies ma np. szeroka i krotka mordke) - ten pies mial rodzica boksera

Gość takinow
hmm.. Tak dokladnie to sie chyba nie da okreslic :). Kurcze a wiecie co mnie jeszcze trapi? Ze jest agresywny wobec innych psow :(. Nie to ze gryzie ale przegania :( co jest troche klopotliwe bo zadko kiedy mozna go puscic bez smyczy. A nie daj Boże w tym momencie pojawi sie jakis pies to juz calkiem. Nawet dzis warczal i jezyl sie na Husky 'ego :(

Gość smutnoo
a jakby tak na was popatrzec to można stwierdzic że jesteście dziecmi diabła

Gość takinow
Ja tutaj widze krzyżówkę ze szpicem miniaturowym (mysle o tułowiu) :D