Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

light1988

czy on zdradza?

Polecane posty

Jestem z moim chlopakiem od 3 lat, oczywiscie na poczatku wszystko bylo super pieknie. Teraz jednak on ma swoja mala dzialalnosc w domu. Zapomnialam dodac ze mieszkamy razem od 2 lat. Gdy wraca do domu, zajmuje sie tylko tym, na mnie nie zwraca uwagi. Jezeli juz ma dla mnie czas to opowiada tylko i wylacznie o swojej pracy. Nie widzi tego, ze piore, gotuje, sprzatam. Juz nie raz o tym rozmawialismy, 2 dni jest dobrze potem nadal to samo. Nigdzie mnie tez nie zabiera, jak wychodzimy (rzadko) to na domowke do znajomych, nie ma zadnego kina, restauracji.. Poza tym czasem lubilam sprawdzic mu telefon, o co sie wkurzal.. teraz wylacza ciagle telefon na noc, zebym tylko go nie dopadla w swoje rece.Jest tez jeszcze jedna kwestia. Moj chlopak w tym roku poszedl na studia magisterskie zaoczne. Zauwazylam, ze coraz bardziej przyklada uwage do swojego wygladu. Jezeli chodzi o seks to jest 2-3 razy w tygodniu, kiedys byl codziennie. Co mam myslec? NApiszcie swoje opinie..

Gość smutnoo
a jak myożesz myślec ze jest inaczej - naiwna ty

Gość Kicia112
może się tobą znudził

to dlaczego nadal jest ze mna? jak sie poklocimy to zawsze przeprasza.. nie ma tak ze to olewa

Gość nie jestes na jego utrzymaniu?
wiec kto cie utrzymuje skoro nie pracujesz?

jezeli chodzi o zdrade to nic takiego nie bylo, czasem tylko wyczailam jakis flircik z jakas kolezanka albo cos w tym stylu..