Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrapka84

Spotkałam koleżankę z porodówki...

Polecane posty

Ale co do tego "chodzenia" przez 6m dziecko to powiem wam , ze moze ta kolezanka autorki miala na mysli chodzik :O Bo ja mialam taka kolezanke ktora z wygody wlozyla 6m dziecko do chodzika i tez mowila ze "chodzi"

Gość myslenie nie boli.....
A moze kolezanka dlugo starala sie o dziecko? Sama jestes matka i moglas odpuscic :O Twoja odpowiedz byla zwyczajnie chamska. Obrazilas jej dziecko. Ja bym powiedziala "wspaniale" :D i pozegnala sie bo ani mnie ziebi ani grzeje co umie cudze dziecko.

Gość koloejny niedorobionybękart j
, z piewrwszym chyba za mało lata po psychiatrach :O

Gość Kloe^^:^^
A no właśnie może ona mówiła o chodziku heh Jagoda a co byś chciała, córeczke czy drugiego synka?? Fajny masz termin w swoje urodziny:) Ps ja też mam urodziny w sierpniu:)

cHCIALIBYSMY CORECZKE ALE modle sie tylko zeby dziecko urodzilo sie zdrowe na plci mi tak bardzo nie zalezy. Kloe , jestes lew jak ja czy juz panna?

Gość koralina123
Nie przejmuj się. Było minęło. Niech wie, że jej dziecko nie jest naj... Może nauczy się, że nie ma co na siłę się przechwalać.

Gość ...---...
to mi przypomina fragment jakiegoś polskiego filmu, nie kojarze tytułu. ale tam tez jedna mamusia się drugiej naopowiadała co to jej dziecko nie potrafi. ta druga jak wróciła do domu zaczeła maltretowac dziecko żeby powiedziało teleekspres i zastanawiać się czy dziecko przypadkiem nie jest opuźnione w rozwoju. okazało się że tamten maluszek umie wypowiedzieć jedynie "da" czy cos takiego. autorko, uważam ze twoja reakcja była troche przesadzona ale miałaś prawo się zdenerwować. następnym razem powiedz, ze się cieszysz że twoje dziecko nie potrafi tego czy tamtego dzięki czemu będzie miało dłuższe dzieciństwo bo w dzisiejszych czasach dzieci za szybko dorastają.

Gość to ze dziecko na poczatku
tak szybko sie rozwija nie oznacza jeszcze ze bedzie geniuszem. z czasem zazwyczaj wszystko sie wyrownuje i takie dziecko jest zupelnie przecietne

Gość Kloe^^:^^
Jagoda jestem lwica :) A macie już wybrane imiona? Ty chyba z tego co kojaże to pierwszą miałaś mieć córke a dopiero przy porodzie okazało się, ze to syn. Tak?