Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia1551

Szukam dobrego kryjącego podkładu. Znacie jakieś bez wygórowanej ceny?

Polecane posty

Verona Products Profesional - Ingrid - Ideal Face - luksusowy jedwabisty fluid -> ten jest dobry? Gosha Hello Youth -> ten się nadaje? i czy znacie jeszcze jakieś fajne z Gosha? Revlon Colorstay Makeup podkład do cery normalnej i suchej -> no i czy ten któraś z was stosowała? Mam skórę trądzikową i suchą.

Maybelline, SuperStay 24h ,bardzo dobry jest tylko troche mało kolorków,zależy jaką masz katnację

Gość Magra Łagra
Isadora - bardzo dobra firma jesli chodzi o podkłady w/g mnie

Gość eel;kfgbmfgiopfgikghokpgf
BOSKI!!!! dermacol, najlepiej nr 221. u mnie 23zl, wydajny

Gość miśka 1308
ja używam revlon color stay do cery tłustej i miesznej jest bardzo dobry, godny wszelkiego polecenia. kosztuje ok 65zł, ale wystarcza na ok 2,5 miesiąca także warto. twarz jest caly dzień matowa, zero świecenia się

Gość Caroline_78
Popieram miśkę. Colorstay z revlona jest naprawdę świetny. Tutaj masz jego pełną recenzję http://www.dourody.pl/Revlon_Colorstay.html :) w rossmannie faktycznie kosztuje ok 70 zł ale na allegro znajdziesz spokojnie za 45 :)

Gość A tak w ogóle
Pan Stick z Max Factora rewelacyjny za stosunkowo niewysoką cenę - 35zł

Gość majamaja.,
Revlon Colorstay Makeup polecam, szukałam bardzo długo stosowałam różnych podkładów i ten jak dla mnie Rewelacja

Gość blue jeans
Ja mialam ingrid i bylam bardzo zadowolona krycie jak dla mnie jest ok i matowienie też, podklad jest dość gesty ja akurat takie lubie wiec bylam zadowolona :) w ogole ładnie cera wygladała wiec polecam teraz mam KOBO i krycie jest mniejsze i taki troche mazianiec z niego i po jakims czasie robi sie widoczny na twarzy a tego nie lubie ale tez niezle kryje

@basia1551 nie możesz mieć cery suchej trądzikowej. masz raczej odwodnioną albo tłustą albo mieszaną. polecam Ci podkład z Loreala - True Match. dobrze kryje a najważniejsze - bez efektu maski. kosztuje ok. 56zł ale w promocji w Rossmanie można kupić za 42zł. pozdrawiam

Ja używam kosmetyków z Everyday Minerals (do kupienia tylko w sieci). Na poczatku byłam sceptycznei nastawiona co do podkładu, ponieważ jest w .... pudrze i rozprowadza się go pędzlem, ale zaryzykowałam i jestem megazadowolona. Zależy też pewnei ile masz do przykrycia, czy jakieś wielkie blizny, przebarwienia czy tylko drobne niedoskonałości. Ja mam drobne niedoskonałości i mój puder kryje je bardzo dobrze - a nie wyglądam jak w tapecie. I mają mnóstwo kolorów - tyle, ze przez net trudno coś wybrać, więc ja pozamawiałam sobie chyba z 20 próbek najpierw (odpłatnie niestety) i dopiero jak przetestowałam w domu, to dobrałam sobie swój odcień. POLECAM. Minusem jest tylko to, że taki podkład w pudrze kiepsko się nadaje na podróż oraz to, że podczas aplikacji puder unosi się w powietrzu i potem opada, więc trzeba częściej myć łazienkę :-)