Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rikama

Co sądzicie o Natalii Oreiro?

Polecane posty

Gość rikama

O jej urodzie, grze aktorskiej, wokalu? Wg mnie jest piękna. Gdyby Polskie kobiety tak wyglądały, były by bardzo śliczne. Aktorka z niej świetna, no i pięknie śpiewa. Podobno Anna Mucha chciała się z nią spotkać (bo gra teraz z nowym serialu "Prosto w serce"), ale ta nie miała dla niej czasu. Anna Mucha jest fatalną aktorką. Też tak uważacie? A ten serial to dno.

Gość najgorzej_najgorzej
Anka to dno aktorskie A Natalia dobrze gra piekna. I mądra sama wymysla filmy w tkorych gra ładnie pozuje Ładnie spiewa.Choc to zwykły głos alt. Ale ładny. Choc nie ma skali głosu na 5 oktaw a jedynie 3,5. Mam jej płyty. Ma poczucie humoru, ciepła kobieta. I chetnie bym sie z nia spotkała. Podobała mi sie 1998-2002;) ciuchy makijaz stroje itp.

ja slyszalem ze ona oddała się bardzo wielu producentom, reżyserom, facetom z branży byleby tylko się wylansować...

ja ją znam tylko z 'zbuntowanego anioła' który z chęcią obejrzałabym jeszcze raz od początku :D

to Prosto W Serce to jest na podstawie Jestes Moim Zyciem.lubie natalie,i drazni mnie ze te polska chałe ktos zrobil

Ja też ja pamietam tylko ze ZBuntowanego Anioła;) Fajna była:) przede wszytskim jest śliczna,seksowna i wydaje mi się strasznie przemiłą osobą

Gość najgorzej_najgorzej
oddała się producentom? nie wierze.. Kobieta miała pomysł na telenowele..dobrze gra i jeszcze ci producenci i rezysery łaskę robili? wiedzieli, że i tak zarobią. I za pomysł musiała isc do łożka? nie wierze. To plotki. A Angelina ilu obciągała? Myślę, że wielu. Bo aż tak dobra nie jest. Wybiła się dopiero na tyłku i z Bradem. Tak było o niej cicho.

zanim grala w telenowelach we wczesnej mlodosci to tyłka nadstawiała. to są fakty i można o tym wyczytać w internecie w anglojezycznych artykulach.

Gość najgorzej_najgorzej
w młodości? To chyba jacyś reżyserzy i producenci co CHCIELI JĄ W ŁOŻKU ALE IM FUCK OFF POKAZAŁA I NAROBILI O NIEJ PLOTEK. A z kim sypiała Angelina? Co piszą pisma? Bo niezle musiała tyłka dawac.