Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejaasia

potrzebna opinia facetów

Polecane posty

Gość takasobiejaasia

Nieśmiała kobieta wysyła facetowi maila, że jej na nim zależy, ze zaczęła myśleć o nim jak o kimś więcej niż koledze. Facet też jest raczej nieśmiały. Dąży do spotkania z dziewczyną, spotyka się z nią i nic nie robi, nie ma tematu. Wszytsko jest tak jak było wcześniej. Co taki facet może sobie myśleć?

Gość takasobiejaasia
Chyba nie do końca mu głupio, skoro chciał się spotkać? Co ja powinnam robić? Czekać na niego ruch czy brnąć w tym, co zaczęłam? Czy ja dobrze myślę, że facet niezainteresowany raczej unikałby kontaktu, a nie spotykał się po czymś takim?

Gość takasobiejaasia
*jego ruch

Gość __xyz__
Nie chce spartolić szansy i boi się reagować, by przypadkiem nie zrobić błędu :O

Gość takasobiejaasia
Jakiego błędu? Przecież wie, ze mi się podoba, a ja w tej sytuacji totalnie nie wiem co on myśli...

Gość __xyz__
To zapytaj go zwyczajnie. Po co snuć domysły?

Gość takasobiejaasia
Zależy mi wiec się martwię :) Kobiety już tak mają. Chciałam po prostu wiedzieć, co sądzą o tym inni mężczyźni, jak by się zachowali w takiej sytuacji.

Gość __xyz__
Może zwyczajnie nie wie, jak zagaić ten temat wspólnego bycia razem. Pewnie jak i ja, nie ma doświadczenia.

Gość takasobiejaasia
Czyli co radzicie? Czekać na to, czy coś zrobi, czy wyciągnąć do na spacer, spróbować się przytulić, cokolwiek?

Gość takasobiejaasia
Może jeszcze ktoś się wypowie? Proszę :)

Gość takasobiejaasia
No błagam, nikt nie ma zdania?

Gość dejjjj
Jego krok tym razem :) Jak mi by panna tak zrobiła a podobała by mi się to mym z pewnością pozytywnie zareagował. Możesz go spróbować nakłonić na spacer lub lepiej nakieruj go by sam na to wpadł. A i pamiętaj o jednym jak już gdzieś uda Ci się go wyciągnąć nie miziaj się z nim nie inicjuj żadnego przytulania czy cmoków bo pomyśli że łatwa jesteś a jak facet wartościowy to Cie oleje...

Gość lekarstwo na głowe
jakis mało ogarniety facet albo boi sie wysc na napalenca.Wez sie za niego ostrzej.albo złapie rytm albo odpadnie a ty bedziesz miec spokój i nie jestes dziwna, ze ty zaczynasz

Gość takasobiejaasia
Z tym to akurat nie ma u mnie problemu, bo do łatwych nie należę :) Zastanawiałam się czy spróbować się do niego przytulić, ale jakoś tak nie wiem, na pożegnanie, na przywitanie, sama nie wiem, tak bez jakiś wielkich podtekstów

Gość takasobiejaasia
A czy jest facet, który bałby się powiedzieć koleżance, że nic ze znajomości więcej nie będzie dlatego, żeby jej nie urazić? I spotykałby się z nią dalej jak z koleżanką? Dodam, że nie studiujemy razem, nie pracujemy, nie mamy żadnych wspólnych znajomych, więc nie musi się bać oceny innych.

Gość takasobiejaasia
no błagam, pomóżcie...

Gość nastepna ktora nie chce opinii
Tylko chcę przeczytac to co sama mysli

Gość takasobiejaasia
Nieprawda, to co do tej pory usłyszałam świadczy o tym, że on po prostu boi się zacząć działać, a to jest dla mnie dobra nowina, bo jeśli ja coś zrobię albo poczekam, to może cos z tego będzie, więc właściwie usłyszałam to, co jest dla mnie najbardziej korzystne, Chodzi mi o to czy ktoś ma inne zdanie, czy może nie dał mi kosza z czystej kultury, bo nie chciał mnie urazić. NIe chcę robić sobie złudnych nadziei, Tyle.

Gość lolitazwykła
wg mnie mu nie zależy, nie chce powiedzieć w prost ale nic z tego nie bedzie

Gość takasobiejaasia
up

Skoro się spotkał znaczy jest przynajmniej jako tako zainteresowany. Po prostu nie ma jaj. Jak się sama nie zabierzesz do rzeczy to dostaniesz to, czego pragną wszystkie kafeteryjne blerwy. Faceta, który cierpliwie i nieskończenie długo czeka na seks nie dążąc do niego :P