Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eligiusz Niewiadomski

Kafeteriusze- ostrzegam was!!!!!

Polecane posty

nie wyłączajcie na Kafeterii antyspamu lingwistycznego!!! Gdyby nie to, nie moglibyśmy posmarować nwet jednego wyrazu bez językowego masła typu: ,,koń" ,,przerobiłbym" ,, zazumany" czy ,,albo" Antyspam lingwistyczny to podstawa, aby spamerzy nie słali na kafe niechcianych przysłówków, orzeczeń, czy innych przydawek... Taka ochrona zdań przed gradem lingwistycznym... Istnieją na kafeterii ochronne filtry przeciwko rozsyłaczom niechcianych i niebezpiecznych słów, np zazumany, czy wełco-wałco. Taka ochrona wyłapuje je i dusi w zarodku. Ja mam dekoder, więc mogę pisać słowa spoza społecznej degregatury siły. Mnie nie zablokują.

Gość to dla mnie zbyt mądre
?

Braszka, kieszka, czy pojajali- posialali też są zakazane! Nikomu nie radzę ich używać na GG, czy w poczcie mailowej! Filtry lingwistyczne są cały czas włączone! Boże! niech nikt nie zakłada konta z tymi słowami! Trzecia degragetura siły Arencjusza Kowalewicza zakazała ich już w 1922 roku!!

NIGDY NIE MÓWCIE WEŁCO-WAŁCO!!!!! Filtry lingwistyczne nie śpią!! Tu na kafe trzeba wpisywać tylko literki w antyspam, ae spróbujcie na przykład wpisać wełco-wałco na Naszej-klasie Nie radzę Przyjdą po was....