Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaaaaaaaaolkaaaaaaaaa

Jak zostawic faceta? nie mam sumienia POMOCY:(

Polecane posty

bylam z poprzednim chlopakiem bardzo dlugo lecz rozstalismy sie bo mnie zdradzal 3 miesiace temu od miesiaca nie mam z nim kontaktu. 2tyg temu spotkalam sie ze starym kolega ktorego nie widzialam 6 lat gadalismy godzinami na gg,przez tel po3h w nocy super sie gada itp spotkalismy sie juz 3 razy bylo kino byly kwiaty byla kolacja jest slodki,kochany ale to wszystko dzieje sie zbyt szybko.. on twierdzi ze zwariowal na moim punkcie ze tyle mnie nie widzial a teraz jak zobaczyl czuje ze zwariowal.. wczoraj spotkalismy sie byly pocalunki,pieszczoty ale do niczego nie doszlo on mi mowil ze nie chce juz zadnej innej.. ze chce zebysmy byli razem ze z nikim mu sie tak dobrze nigdy nie gadalo itp ze jestem sliczna,kochana .. itp ja lezalam i patrzylismy sobie w oczy wiec co mialam powiedziec :(.. przytakiwłam mu na wszystko.. to on powiedzial ze jest najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie ze chce zebym byla najszczesliwsza kobieta na swiecie i zrobi wszystko zeby tak bylo.. ciagle wydzwania pisze smsy kochanie,sloneczko itp ja wrocilam do domu i od wczoraj jestem zalamana narobilam chlopakowi nadziei i teraz co? jak mam to odkrecic nie chce go zranic.. bo wiem jak to boli sama niedawno przez to przechodzilam..:( nie wiem co robic lubie go bardzo super mi sie gada wszystko super ale lezac z nim mysle o bylym wkrecam sobie ze to on mnie caluje.. a gdy sie na niego spojrze czar pryska.. / to nie jest jakis dzieciak to jest chlopak co ma 25 lat wyksztalcony,ma dobra prace kupe kasy i jest ustawiony do konca zycia wiem ze miala bym z nim jak w niebie ale ja nie jestem taka nie lece na kase.. jak to wszystko odkrecic zeby go nie zranic znacie jakies sposoby:(?

dodam jeszcze ze on jest dla mnie zbyt ambitny skonczyl 5 letnie studia ale juz idzie na nastepne kształcić się dalej.. ja dopiero jestem na 2 roku.. on juz idzie na nastepne jest z bardzo wyksztalconej rodziny ja nie.. ja jestem z normlnej.. to wszystko mnie przeraza.. zeby chociaz to jakos przystopowac zeby toczylo sie wolnie.. nie chce go zranic kogo jak kogo ale nie jego jest zbyt dobrym czlowiekiem :( mial ktos podobna sytuacje?

nie o to chodzi tylko po prostu nie moge do niego nic poczuc, jakos nie podoba mi sie az tak bardzo i wkuza mnie ze jest taki mily i te ciagle komplementy, nie czuje tego ,,łał'' jak to odkrecic wie ktos:(?

Gość Calineczka***
szczerosc to najlepsze rozwiazanie. powiedz mu ze to sie dzieje za szybko, ze jeszcze nie jestes gotowa na nowy zwiazek i chcesz zebyscie troche zwolnili.....to wszystko...

Gość patinulka
Dziewczyno spotykasz się z nim raptem 2 tyg i zaraz go chcesz odrzucić.?!dziwna jesteś... A jak naprawde Ci nie przypadł do gustu to prosta sprawa-rozmowa.!

Gość kirk435
Tez sie meczylam, przeciagalam to z rok, teraz zaluje. wlasciwie to nie mam dla ciebie rady :D:D

Gość Magda88896jhj
hmm taki facet to niezłe ciacho... jak z nim zerwiesz to za parę lat będziesz żałować... może zrób jak koleżanka wyżej radzi, powiedz że za szybko to trwa , że chcesz czasu

I jeszcze było pewnie tak Kocham cię a ty ja też od takich dziewczyn jak autorka to z daleka nei wiem czemu Bóg nie uchronił tego biednego chłopaka przed nią

Gość lekarstwo na głowe
trzeba sie wyleczyc z poprzedniego zwiazku a nie dopuszczac do nastepnego.Przegięłaś pałę ale on też sie za bardzo nakręcił. Tak nie może być.Macie problemy z emocjami.Powiedz , że potrzebujesz więcej czasu i spokojnie niech reaguje

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Magda88896jhj Wnioskujesz, że jest "niezłym ciachem" z faktu, iż jest wykształcony, ambitny, mniej przystojny od poprzednika autorki czy z faktu posiadania kasy? Pozdrawiam

kurde on jest psychologiem.. powinien sam zrozumiec nie wiem przez telfon gadamy godzinami jest super poprostu jak sie spotkamy wszystko pryska udaje szczesliwa ale tak nie jest marze o tym zeby juz isc do domu.. dzis uniknelam spotkania.. on jest kochany czuje sie podle i wstyd mi za swoje mysli :(

Gość fgdfgdfgdfgdff
tak to jest, dziewczyna spragniona pieszczot, daje sie calowac, przytulac, chociaz faceta traktuje jak piate kolo u wozu. Licza sie tylko przyjemnosci, nic wiecej. Najpierw wylecz sie z poprzedniego zwiazku ,a pozneij dopiero rob nadzieje innym facetom. Jeste sniedojrzala emocjonalnie, a ten adorator (kolega) za szybko sie angazuje. Porozmawiaj z nim na spokojnie, daj mu do zrozumienia, ze potrzebujesz czasu, aby to wszystk osobie w glowie poukladac, albo powiedz, ze nic z tego nie bedzie - nie mozesz mu niczego wiecej obiecac, procz przyjazni. Niech wie na czym stoi. Szczerosc przede wszystkim.

Gość yutyrtyrtrthr
"A tak na marginesie to jak zrobić żeby macać się z dziewczyną mimo że się nie podobam ?" To proste - wystarczy dobrze zaczarowac kobiete, czulymi slowkami, nietuzinkowym poczuciem humoru, zalotnym spojrzeniem, serdecznym usmiechem. Jak do tej pory ne zdarzylo mi sie, aby kobieta odmowila pieszczot, czy pocalunku. Robie to najczesciej na pierwszej randce.

Ciekawe jak trzeba wyglądać Jest pewnie jakiś % co nie dadzą się na to nabrać Chciałbym żeby jakaś wiedźma mnie zaczarowała i dałą mi te umiejętnosci

a dlaczego odkręcic??powiedz mu poprostu ,że potrzebujesz wiecej czasu ,że za szybko się to dzieje.Dlaczego chccesz z niego zrezygnowac??moze własnie wam sie uda.Tylko troszke wolniej a zapomniesz o byłym napewno:)

tak tylko kazdy mi gada trzymaj sie go bo on jest madry chlopak ma kase i ustawiony do konca zycia.. miala bys z nim super zycie.. a a chyba jednak wolala bym biedaka ale takiego z ktorym leze i mysle- kurwa ale ja cie kocham:(

Gość hehe :D
Dziewczyno, przemysl to na spokojnie. W dzisiejszych czasach nie brak burakow, ktorzy pod skorupa opiekunczosci, ladnego wygladu potrafia omotac dziewczyne, przeleciec, a pozniej porzucic. TY potrzebujesz czasu, aby oswoic sie z obecna sytuacja. Nie skreslaj od razu tego faceta. Daj mu do zrozumienia, ze to za szybko sie dzieje, nie jestes gotowa na zwiazek i niczego nie mozesz mu obiecac. Po prostu, kawa na lawe, bez zadnych sciem. Moze zajakis czas cos sie zmieni w Waszych relacjach, otworzysz sie na niego i pokochasz. To jest mozliwe, zapewniam Cie.

Gość kot13
jedna mała rada. NIGDY ALE TO PRZENIGDY NIE LITUJ SIĘ NAD MĘŻCZYZNĄ.:-)

Gość sdsssssssss
byłam w identycznej sytuacji, zakochana, wiele lat razem i rozłąka ... tęskniłam jak cholera ,on przepraszal, blagal,ale to juz nie to czulam niechec a zarazem milosc jednak pewnego dnia spotkalam starego kolege, opis wrecz identyczny jak u Ciebie, spotykalismy sie, bylo super,ale myslalam o bylym,czasem nawet pisalam w przyplywach emocji,az pewnego dnia poszlam po rozum do glowy i stwierdzilam,ze dalsza znajomosc z bylym nie ma sensu, zerwalam definitywnie kontakt choc serce mowilo mi co innego .Włączalam muzyke przypominajaca bylego, dolowalam sie, ogladalam zdjecia ,spotykalam sie z tym kolega, ktory powaznie byl mna zai nteresowany, ja nim nie do konca :) wiedzialam,ze to nie to, nie ma chemii,a z wygladu to nie jest facet ,ktory mi sie az tak podobal jak tamten.Tyle ,ze czas milo nam sie spedzalo, gawedzilo itd. Z czasem powoli zapominalam o bylym,a rozum wygral nad emocjami oj trzymala mnie ta toksyczna milosc 1.5 roku,az dostrzeglam,ze moj obecny facet ma tyle zalet,ze niesposob je wymienic,ze zycie z nim jest bajkanawet z wygladu bardzo mi sie spodobal Jestesmy razem 4 lata jest super i planujemy przyszle zycie :) tak wiec spal wszystkie mosty za soba i nie oglądaj sie wstecz POWODZENIA :)

Gość sdsssssssss
Aha, zanim pocalowalam sie z "kolega" minal ponad miesiac, przyznam,ze nie byl to szczyt moich marzen,troszke sie zmusilam,bo myslalam,ze zapomne o bylym,ale tak nie bylo, niekontrolowalam sie ciagle mowilam o nim choc wyrzadzil mi tyle krzywd,ale czulam,ze dalej go kochalam mimo wszystko ,ze spotkan z "kolega" tez chcialam sie urywac szybko zeby czasem nas nie zobaczyl byly itd. nie wiem, jakas manie przesladowcza mialam :)

Gość sdsssssssss
hehe :D - ma racje, znalezc na miare dzisiejszych czasow porządnego chłopaka jest naprawde ciezko, sama zobacz po moim przykladzie,ze po pewnym czasie mozna sie zakochac w kims kto nie podoba Ci sie na tyle i nie czujesz do niego chemii w poczatkowych fazach znajomosci :)

Gość hehe :D
Nie ogladaj sie za siebie, bo Ci z przodu ktos przy.je.bie!