Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegacz 100m na czas

niscy faceci

Polecane posty

czy niski facet, ponizej powiedzmy 175cm wzrostu ma szanse znalezc fajna dziewczyne? Z moich obserwacji wynika ze nie. mam dwoch kolegow, ktorzy sa zarowno fajnymi facetami z wygladu (poza wzrostem oczywiscie) jak i charkateru, ale sa sami... za to inni faceci niekoniecznie "twarzowi" albo jacys wyjatkowo przystojni, ale powyzej 180 cm wzrostu maja fajne dziewczyny. wiec jednak cos w tym jest :) kobiety - wypowiadajcie sie!

Gość elcia23,
niestety duzo moich kolezanek mysli tak jak ja, czyli ze wysoki facet to podstawa. sama mam 168 cm wzrostu i facet ponizej 185 cm nie mialby raczej u mnie szans. nie wiem czemu, moze nie byc najpieknieszy, ale musi byc wysoki...takze przykro mi. szukaj wsrod nizszych dziewczyn tzn do 160 cm, wtedy jestes dla nich atrkacyjny

elciu, ja mam dziewczyne :) ja mam 183 cm wzrostu i jest ok. nie jest jakos wyjatkowo przystojny, ale dziewczynom zwykle odpowiadalem. ale ci kumple, obaj ponizej 175 cm - nie moga sobie znalezc nikogo... wiec jednak ten stereotyp to prawda

Gość olkaaaaaaaaolkaaaaaaaaa
ja tam nie lubie wysokich.. kazdy moj byl niski znaczy byl 1 wysoki ale po 2tyg mu podziekowalam bo dziwnie sie czulam ja jestem mala mam 160 tez lubie taki do gora 175 nie wiecej..

Gość to prawda.....
ja mam 158 i nigdy nie zwiazalabym sie z niskim facetem czulabym sie przy nim dziwnie ja takie dwa karakany moj narzeczony ma 185

wiec jednak cos w tym jest :)

moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość kotka szara bura wąsata
Ja lubię niskich, chudych i drobnych więc wydaje mi się, że twoja reguła jest mocno naciągana. Mąż mojej koleżanki ma 168, innej 172, mój 175. I tak twoja teoria legła w gruzach ;)

Gość jaka ja ona...taka jestem
ja wole wysokich.sama mam 170cm. Nie jest to jednak priorytetem ...ale przy niskich facetach nie czuje sie tak kobieco ...i fajnie sie jest skryć tak w wyzszych i szerszych ramionach a nie w takim chucherku

Gość to ja Ci powiem autorze
że mam z 178 cm i jestem fajną laską a mój facet jest ciut niższy ode mnie :) nie przeszkadza mi to wcale bo jest fajnym człowiekiem i to się liczy :)

to czemu moich dwoch znajomych, fajnych facetow, ponizej 175 cm wzrostu nie ma dziewczyn, a ich koledzy (w tym ja) powyzej 182 cm mamy?

Gość ja w kwestii formalnej
Może są nieinteresujący...

może nie są interesujący? może nie potrafią zabiegać o kobiety? może nie spotkali tej odpowiedniej? :)

Gość miękkacipa
nie no bez przesady. Widziałam dużo lasek z facetami niższymi od nich. Jakaś równowaga musi być w naturze:D

Gość martek;)
ja mam 194, dziewczyna pozniej 180cm to porazka, na takie maluchy nawet nie zwracam uwagi, kobieta ma miec dlugie nogi a nie jak te karlice po 170-175 co mysla, ze sa kims :D

ja mam 183 i dziewczyny biore 172-175, gorna granica jest dlatego, ze dziewczyny wyzsze nie beda chcialy mnie :) ponizej 172 nie biore, bo za duza roznica. proste. a dla mnie facet nizszy od kobiety to WSTYD.

Gość blue jeans
ja mam 164 a moj facet 174 :) nie powiem bylabym zadowolona zeby byl wyzszy ale nie jest to dla mnie problem 10cm obcas nalozyć moge :) ale nizszego chlopaka od siebie mieć bym nie chciala 170 to juz takie minimum

a ja bym swojego faceta nie zamieniła na żadnego innego :) i mam w dupie czy jest 2cm niższy ode mnie czy 20 cm wyższy :)

to ja Ci powiem tylko jedno: wyjatek potwierdza regule

Gość arman
tak niscy maja problem sam mam 167cm tak jestem niski.... ale mi to nie przeszkadza, przyzwyczaiłem się do tego. Moja obecna kobieta jest minimalnie niższa odemnie i ma problem z założeniem obcasów bo nie chce być wyższa.

Gość Sukaaaaaaaaaaaa
Ja mam 166, mój facet 176 i ma 20 cm i 16 w obwodzie:). A wy przerośnięci uważacie się za przystojnych, aby ukryć kompleks małegopenisa? Wysocy mają male ptaszki, pieje wam frajerzy :classic_cool:. Poszlo we wzrost a nie w korzen :classic_cool:

Gość arman
"Sukaaaaaaaaaaaa - twój post brzmi jak ukrycie kompleksu niskiego wzrostu ;>. I nie atakuje cie jak napisałem wyżej sam mam 167cm wzrostu

dziwne ze u mnie na roku najlepsze branie maja kolesie wlasnie okolo 175 z EWIDENTNIE dobrymi gebami i co chyba istotne, nigdy nie sa to goscie jacys zbyt chudzi takze to tez gra chyba tutaj role. W grupie mam 3 kolesi powyzej 185 dziewczyny ich totalnie zlewaja na pytanie dlaczego mowia ze sa nieciekawi a jeden ze po prostu brzydki. Jeden ma ze 190 ma caly czas jedna dziewczyne i jakiegos mega zainteresowania nie zauwazylem. Jest tez jeden ze 173 i ciagle o nim laski nawijaja, koles natomiast od pazdziernika ma juz 3 niezla (taka 7/10) laseczke. Ja mam 182 i tez nie widze zeby mi to w czymkolwiek pomagalo, a z tym 173 jak gdzies szlismy to co do lasek bylem bez szans. Sam stricte wzrost w centymetrach to mit. Dwoch kolesi o tym samy wzroscie moze wygladac diametralnie inaczej

Gość do biegacza
Ja mam 1.73, moja dziewczyna 1.70 i co? Twój tekst o kolegach, to zwyczajne słodkie pieprzenie. Miałem w życiu kilkanaście dziewczyn i najniższa miała 1.64 cm, najwyższa była ... o cm wyższa ode mnie:) Znam mnóstwo par, gdzie facet ma w granicach 1.75. Wiele z Nich to małżeństwa, już z dziećmi. Niektórym, to już się nieźle w d..ach przewraca.

Gość fdgfgf
biegacz 100m na czas szczerze glupoty gadasz jesli jestes karlem to bedzisz mialo problemy ale jesli masz przynajmniej 16x cm to zaden problem pod jednym warunkiem, ze masz jakies poczucie wlasnej wartosci i pewnosc siebie wtedy to nawet sporo poruchasz ponizej 16x moga byc problemy z powodu ze kobieta powinna byc nizsza od faceta wiec nie kazda sie zgodzi na nizszego a tylko iles tam procent moze 10-20% a to daje Ci 5x mniej kobiet do wyboru

szczerze mowiac zdziwiony jestem tym, co tutaj piszecie. wzrost ma znaczenie i ja to widze po swoich znajomych. wiec jak mi opowiadacie jakies przypadki szczegolne, to sa tzw. wyjatki, ktore potwierdzaja regule. i tyle. niscy faceci sa nieatrakcyjni i tyle. niski - facet ponizej 175 cm wzrostu. pozdrawiam wszystkich.

Gość cos mi sie wydaje ze to wlasni
E ci twoi znajomi to ewidentne wyjatki :P podejrzewam że tak naprawdę albo sa nieciekawi z twarzy albopo prostu źle zbudowani. U mnie na studiach też jest kilku 175 cm przystojniaczkow. Zapewniam Cie, maja spore branie ;)

Gość Vlex
widziałam kiedyś w autobusie bardzo przystojnego, ciekawego na twarzy chłopaka. był w moim typie, jednak stwierdziłam, że przeszkadzałby mi jego niski wzrost. wydawał się być mojego wzrostu, więc miał ok. 170cm lub niżej