Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wreszcie wyluzować??

mój mąż to duuuupek

Polecane posty

i co teraz? rozwód? tyle nas łączy wiem, że on niby kocha, stara się ale wciąż mnie rani myślałam na rozwodem, ale zaczęłam się zastanawiać czy nie lepiej wyciągać z niego to co dobre zdystansować się i korzystać z życia? zacząć więcej wychodzić z domu, bez niego, wyluzować się, nie przejmować się tak NIM? wszystko biorę do siebie jestem wykończona psychicznie z nerwicy zaczęłam chorować jak wyluzować?? czy są tu kobiety, które zaakcetpowały, że mąż to cham i po prostu zaczęły to olewać? jak żyć z takim człowiekiem i być szczęśliwą?

Gość onomatopeja_25
Przybliz troche temat, tak empirycznie.

Gość o co ci chodzi kobieto
jak jemu tez robisz takie wyrzuty bez podania podowów to sie nie dziwie że się nie układa :o

Gość tralalalallalalaalallaalalalal
małgosia?

Gość sdsssssssss
On się nie zmieni, moze byc dobrze PRZEZ PEWIEN CZAS ,ale pozniej wszystko wróci do normy i bedzie chamem, wszystko tylko zalezy od tego czy jest strasznym dupkkiem czy troche... znam malzenstwa ,gdzie mezczyzni sa chamami (wulgarne odzywki do żony itp. nawet w towarzystwie) poza tym wszystko zalezy od kobiety jaki ma charakter jedne wytrzymuja, drugie nie

Gość pelargonia czerwona
musisz od teraz żyć swoim życiem pomyśl ,że on nie istnieje,umarł mieszkasz z kimś i tyle ,zero emocji,zero patrzenia na to co robi,kiedy wraca odpowiadaj krótko bez wywodów wychodź często z domu jak on w nim przebywa musisz nabrać dystansu do tego wszystkiego,ocenić z innej perspektywy ,jeszcze nie jest powiedziane ,że nie będziecie razem,macie kryzys obecnie

wirtualne flirty itd :(

najgorsze, że jak robię tak jak radzicie- zero emocji, krótkie zdania, bez czułości itd to on nie daje spokoju mi, przytula, wyznaje miłość itd mówi, że mu zależy a mimo to- hasła na komputerze jego pozmieniane, byle bym nie włączyła itd mówi- że dla zasady a ja wiem, że mimo, że pewnie kocha itd- nie zrezygnuje z tych swoich rozrywek ehh czułam sie długo przez to brzydka, do niczego itd ale ostatnio odkryłam, że podobam się mężczyznom, wszyscy znajomi mnie bardzo cenią itd jestem fajną babką więc chcę zacząć być szczęśliwa! chcę wyzdrowieć, przestać się nerwować tylko jak się zdystansować?

Gość tak na dłuzsza mete
mieszkanie z kimś nieodpowiednim pod jednym dachem to męczące bardzo . mieszkanie to mój azyl specjalnie wychodzić z domu zeby z nim nie przebywać to tez poświecenie jak ktoś jak ja jest z natury domatorem

jeśli jestescie małżeństwem to najpierw zastanow sie dlaczego za niego wyszlas, co sie zmienilo, jaki byl przedtem i jak to pokonac. Jak on nie bedzie chcial współpracowac(ale skoro mowisz, ze kocha to powinien chciec) to moze porozmawiaj z psychologiem.

Gość po co sie meczyc z burakiem
?? rozwod i sayonara!!