Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezmyślny

Pomóżcie :( :( :(

Polecane posty

Gość Bezmyślny

Na kafeterii bezmyślnie umieściłem swój e-mail, nie chcę aby ktoś znajomy poprzez niego mógł się dowiedzieć jaki był mój problem. Wiem, że pomyślałem po czasie, ale proszę napiszcie mi szybko gdzie mam prosić redakcję Kafeterii o usunięcie mojego adresu. Na jaki adres e-mailowy Kafeterii mam napisać!

Gość Bezmyślny
bawię się kupą czy to normalne?

Gość poproś o skasowanie Twojego po
stu przy którym umieściłes adres e-mail. Powinni go usunac wraz z postem . Przy wpisie jest ZGŁOS DO USUNIECIA ( po lewej stronie ) i tam kilknij.

Gość Bezmyślny
wiem że jest coś takiego, ale od tak nie usuną, musiałbym podać powód, a mam pytanie, chyba Staszek napisał coś takiego, czy jeśli serwis Kafeterii wykasuje mi ten mój post, to czy przez google i tak będzie można go znaleźć, skoro rzekomo już go nie będzie? Jestem naprawdę w tych tematach ciemny, napisze proszę.

Gość Bezmyślny
Staszek - mam pytanko, czy jeśli usuną mi ten post z moim adresem e-mailowym, to czy i tak przez google będzie można odczytać to? NIe powinno być móc, skoro tego tematu nie będzie, czy moze google zapamiętuje> Odpisz proszę

Gość a propo
wszystko co choc raz zamiescisz w internecie będzie dosc długo na googlach.

Gość Bezmyślny
ja piedzielę, nie wiedziałem :(

Gość Bezmyślny
rozumiem jednak, że nie będą wiedzieli w którym miejscu to właśnie ja pisałem, rozumiem. Chociaż tyle, nie chciałbym usuwać całego tematu bo piszę tu od dawna i skumaliśmy się z ludźmi, chciałbym tylko usunąć tą moją wypowiedź gdzie podałem mój adres e-mailowy. Zgłosiłem już do usunięcia, ale czy oni to usuną ot tak, czy trzeba podać powody. A jeśl tak, to gdzie mam napisać dlaczego chcę aby usunęli tę właśnie wypowiedź.

Gość Bezmyślny
Bo sprawdzam, sprawdzam i ciągle jest ta wypowiedź :-O choć zgłosiłem do usunięcia.

Gość Bezmyślny
Nie chcę marudzić, ale po jakim czasie oni usuwają poszczególne posty? :-O I czy w ogóle usuwają, bo mam wrażenie że nie :(