Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola3636

co mam zrobić

Polecane posty

proszę was o porede bo nie jestem pewna co mam robic. Odprawie roku spotykam się z facetem starszym o 17lat , wyciagnelam go z porzadnego bagna ,dzieki mnie nie wrocił o legii,troszkę opowiedział mi o poprzednim związku który był masakra . Jak się poznaliśmy pwiedziła mi,że ma mniej lat niż w rzeczywistość,póżniej w roz okazało się że jest innaczej , wybaczyłam mu to ,on powiedział że więcej mnie nie kłamał i nie okłamnie. Kiedyś zasugerowałam mu roz moją i mojej że może on ma jeszcze żone i dzieci ,na co on mi powiedział żebym się tego nie obawiała. Niedawno kusiło mnie sprawdzenie jego poczty i roz z kolego gdzie wspomina o byłej żonie mojego faceta :(( nie wiem co mam robić ,bardzo go kocham i mi na nim zalrzy sorry za błędy ort

Gość lekarstwo na głowe
wg psychologii którą znam jak tako, to związek bez przyszlości.Nie ma tu żadnych trwałych wartości z jego strony a ty jesteś naiwna i ślepa niestety.Bedzie źle

zastanwaiam sie nad skoniczeniem tego , ale nie wiem jak on to przezyje twierdzi ze ja jestem jego ostatnia szansa na osiagniecie czegos w zyciu

Gość mkiutrrr
Znam.Uciekaj,wkreca Cie w poczucie winy.Kazdy odpowiada sam za swoje zycie.

Gość uiouoiuiouioioo
rany, co za durnota na kafeterii. bo nie powiedział prawdy z wiekiem ło matko, potnij się najlepiej.

nie chodzi mi o wiek , to nie jest dla mnie wiekszy problem , tylko żona , nie wiem czy była czy nie

Gość uiouoiuiouioioo
No zastanów się dziewczyno, czy to jest dziwne, że miał żonę? No swój wiek ma, więc powinnaś się z tym liczyć przecież już na samym początku znajomości.

Gość uytytuytyuyu
Nie pij tyle. Szkoda zdrowia.