Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta99@44

Jak sądzicie?

Polecane posty

Planujemy z moim narzeczonym ślub. Narzeczony jest policjantem, na co dzień w pracy nie chodzi w mundurze, zakłada Go jedynie na specjalne okazje, to tzw. mundur galowy. Mam pytanie: Do ślubu ubrać Go w garnitur czy we właśnie ten mundur? Jak sądzicie?

Gość adamari266
Ja bym sie spytala w czym chce isc on i w czym czuje sie wygodniej. Jesli lubi mundur i uwaza ze bedzie super wygladal i czul sie dobrze w mundurze to mundur, a jesli woli zdecydowanie garnitur, to garnitur:)

Myślę że Jemu jest wygodnie w tych oby dwóch "wdziankach". Ale bardzo dziękuję za odpowiedź ;)

Gość lokatka
hm, mnie sie wydaje ze to zalezy od was obojga - skoro piszezs ze jemu jest obojetnie, ty sama zastanow sie "jakiego męża" przy ołtarzu wolisz policjanta czy "garniturowego" ;) co bedzie bardziej pasowalo - np nie wiem dokladnie jaki to jest mundur, czy bedzie pasowal do wynioslosci tej chwili? albo do stylu twojej sukienki? czy np nie jest zbyt gruby/ za cienki na dana pore roku? itd zrobcie z narzeczonym burze mozgow, spioszcie wszystkie plusy i minusy i sie wspolnie zastanowcie :)

Gość kasienka torun
mój narzeczony jest wojskowym i u niego w pracy koledzy raczej biorą slub w mundurach galowych, ale moj mężczyzna uznał, że nie czuje się aż tak zżyty z wojskiem- bo raczej chce z niego zrezygnować i dlatego woli iść w normalnym garniturze, myślę że to zależy od twojego faceta, od tego jak czuje się związany ze swoją służba i jakie ma do niej podejscie. Ja kiedys chciałam zeby był ubrany na galoow ake widzac jak go to wszystko denerwuje pozostawilam ta decyzje jemu i jest mi obojętne w co będzie ubrany, bo wiem ze i tak bedzie prezetowal sie swietnie:)

Gość mysle ze to wiocha
:o