Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarówka na etacie

Spodnie ciążowe z allegro.kupowałyście?

Polecane posty

Sa różne i niedrogie.zastanawiam się czy warto?? Warto??

Gość pomozciewybrac
ja kupiłam jedne i nie załozylam ani raz. W h&m kupowałam normalnie rozmiar 40, a gdy zamowilam na allegro taki rozmiar, ktory wg tabeli sie zgadzał z moimi wymiarami to były dla mnie jak worki na ziemniaki i jeszcze gumka tak mocno sciagajaca, ze nie wyobrazam sobie chodzenia w nich

ja kupiłam takie spodnie za 40 zl na a llegro i jestem z nich bardzo zadowolona

jus a możesz podać linka do tych portek? pomozciewybrac mam nadzieję, że oddałaś te spodnie Trochę mi w uda poszło i nie wiem czy te spodnie z allegro będą pasowały..

ja kupowałam jeansy, jaki sprzedawca juz nie pamiętam, nie patrz na rozmiar tylko na wymiary w tabelce, u mnie wszystko się zgodzilo. Jedyne co mogę zarzucic to to ,ze gumka jest za krotka i niestety jak zapnę guzik to jest za ciasno, ale poradziłam sobie agrafką. Za taką cenę się opłaca, nie chcialo mi się wywalać 200 zl na spodnie ciążowe:)

jus29 dzięki;)

Tych nie widziałam.fajnie, że maja proste nogawki, bo ja mam uda dośc masywne.dzieki raz jeszcze za pomoc.Zaraz sobie popatrzę na spokojnie.

Ten 2 link co podalas ja kupilam w poprzedniej ciazy ale nie przydaly mi sie bo niestety mialam ciaze obumarla ale sa super wygodne teraz juz je spokojnie moge zalozyc:)

Gość cavvA
Ja kupiłam sobie w h&m dałam za nie 149 zł ale warto raz że są wygodne 2 ze są to rurki które ja uwielbiam a nie jakieś dzwonowate szmaty .Jestem w czwartym miesiącu i jak na razie gumka jest jeszcze luźna ale to dobrze bo ponoszę je do 9 miesiąca.

ja podobnie jak jus kupilam takie za ok 40zl i byly superowe, niestety tez nei pamietam sprzedawcy :/ a spodnei nawet juz odsprzedalam za 7zl :) u innego sprzedawcy kupilam tez rybaczki i te to znosilam na maxa :) tak wygodnych ciuchow to nei pamietam czy kiedys mialam a tez neidrogie bo kupilam za 36zl chyba o ile dobrze pamietam :)

ja kupiłam spodnie rurki i spódniczkę dałam 100 zł z przesyłką. jestem super zadowolona. Jak dla mnie 170 z-200 zł za jeansy ciążowe na kilka miechów to przesada.

Tak, dałam 40 zł i były super, można z nich było zrobić rybaczki, były tak wygodne, że chodziłam w nich jeszcze po porodzie. Nie pamiętam sprzedawcy, ale jak zajrzę do komentarzy to wkleję. Ale przestrzegam przed firmą z Łodzi - może mam jeszcze mejla do nich, to też napiszę, kto to - chamskie, prymitywne baby - zadałam proste pytanie o szerokość bioder, nie uzyskałam odpowiedzi, po telefonie do firmy, jakaś jedząca śniadanie baba, mlaskając powiedziała, że nie wie i mam głowy nie zawracać. Pierwszy raz się spotkałam z takim chamstwem u sprzedawcy z allegro.

Gość xv xv
kupuj u tego,który wymienia raozmiary

O dokładnie. Ja kupiłam za małe i bez problemu wymieniłam na większe :)

ja kupilam w h&m za 129zl.ale sa rewelacyjne raczej sportowe ale proste nogawki i wygladaja super i fajnie sie je nosi gumka pasuje ale spokojnie mozna w nich chodzic kilka niesiecy bo widac ze sie dopasuje

Gość pitu-pitu-pit
jakby co, to obecny mój obwód brzucha to 105 cm i mieści się idealnie :) "Golf" mają bardzo wygodny i długi - choć to subiektywne, bo ja z tych niewysokich, więc i tułów mam krótszy :)

Gość alaaa ma kotaaaaa
mam spodnie z allegro z przesyłka wyszło chyba 40zł, grube i ciepłe, pas bardzo wygodny. Za tą cenę jestem naprawdę zadowolona.

Gość siezastanawiam
ja mam 2 pary kupilam miesiac temu i ani razu ich nie ubralam, nie sa wygodne jak dla mnie, wole legginsy i tunike

Gość ojtam ojtam
nie polecam żadnych ciążowych spodni - wszystkie są okropne - i te pare m-ce przechodziłam w leginsach i tunikach - wygodne i chodze w nich do teraz

Gość gluck:):)
a ja mam super ciazowe dzinsy z HM Mama, takie z dzinsowym panelem a nie rozciągliwa dzianina, super leza, znakomicie skrojone mam do nich taki sentyment ze pomimo, ze nie sa mi juz długo potrzebne to dalej jej trzymam w szafie ale moze je wystawie na allegro:)

Gość bożżżkowa
Nie kupuje na allegro, mam swoj sprawdzony sklep internetowy gdzie zawsze wiem ze mogę kupić naprawde fajne ciuszki ciązowe, w dobrej cenie i dobrej jakości http://www.beautybelly.pl/