Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotek72

Zachowanie kbiet

Polecane posty

Gość Kotek72

Jestem na imprezce, wiadomo taniec, sam czy z kobieta , i nierozumie zachowania kobiet ; podchodzę , chce zatanczyc a one mi odmawiają , oczywiście nie wszystkie, jest tak tańcz koło łaski , od czasu do czasu spojrzymy sobie w oczy ,pojakims czasie chce z nią zatanczyc a ta mi daje kosza , przecież nie proszę ja o rękę czy o sex . Zauwarzylem , ze jak spodoba mi się kobieta i od razu chce z nią zatanczyc to jest ok. Ale jak troszkę poczekam to dupa

Gość sosek
zrozum ze one sie tak dowartościowują

Gość Kotek72
muszę nadmienić, iż preferuję raczej dojrzałe kobiety, najlepiej po 60-tce

Gość Paulana
nie sadze ze sie dowartosciowuja ale powiem ci ze zaczecie od prosby o taniec nie jest jakos fajne, przynajmniej dla mnie. chyba lepiej jest usiasc przedstawic sie i pogadac, wtedy mozna potanczyc :) Ja jakos tez nie przepadam kiedy tanczycie, gapicie sie, czy tam jakas wymiana wzrokowa i od razu podchodzicie z prosba o taniec, dla wiekszosci kobiet taniec z mezczyzna jest czyms moze bardziej intymnym. Nie znajac cie chociazby kilku minut poprostu tego nie chce:) innym sposobem jakos trzeba

Gość Kotek72
ale ja bardzo lubię ocierać się o ich ciała. czuję, że wtedy mój penis sztywnieje i czuję się z tym bardzo dobrze

Gość Kotek72
Wydaje mi się , ze dużo daje charakter , to czy łaska jest otwarta na ludzi , albo jest tak , ze te które odmawiają maja niska samoocene , zawarzylem , chociarz u mnie jest pól na pól , ale gostek po którym widać ze ma małe doświadczenie z babkami , nie ma szans dobę potancxyc z rowiesnica , u mnie taka pizda na w tm momencie przerabane

Gość Kotek72
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość Kotek72
bywa też, że kiedy łaska da mi kosza to paqtrzę na nią lubieżnie i oblizuje moje zaschniete wagri mym zmysłowym językiem i od razu jej miękną kolana. ale wtedy to ja już nie chce, wolę potańczyć z Karolem, który tańczy bosko i ma waskie spodnie na swym zgrabnym tyłku. co o tym sadzicie?