Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylkowaaa

Od 10 stycznia DIETA NORWESKA

Polecane posty

Od jutra zaczynam dietę norweską mam do zrzucenia 5 kg i od czegoś muszę zacząć. Zobaczę czy norweska będzie działać?

Gość krakersowe pytanie
a norweska to jaka?szybko sie na niej chudnie?

Gość Izka12...
Witam dołączę bardzo chętnie do Ciebie też muszę chudnąć ok 20 kg.Jak będzie nas więcej damy rade będziemy się wspierać tylko tak nie bardzo NORWESKA ja zamierzam jechać na Kopenhadzkiej ale będę pisać jak mi idzie.Powodzenia

Izka12... ja już miałam kopenhaską schudłam 8 kg ale potem sobie odpuściłam i niestety kg wróciły :( ale pisz w sumie obojętnie jaka dieta ważne żebyśmy się wspierały :)

Gość Izka12...
Ok super ja byłam na kopenhadzkiej jakiś czas temu schudłam 10 kg wróciło moze z 2kg Moja waga jutro sie okaze????? ale pewnie jakieś 89,kg wzrost 164.

Izka12... ja 2 lata temu schudłam 15 kg w 3 miesiąc a potem sobie całkiem odpuściłam i wszystko wróciło ;( ale tym razem jak schudnę to już nie dam im wrócić :)

Gość IZKA12...
Zamierzam od jutra 2x w tyg aerobik i pozostałe dni orbitek:)oczywiście dietka kopenchadzka zobaczę moze potem spróbuje Norweska tylko jest jeden minus nie cierpię grejpfrutów:)

Ja ostatnią dietę na której schudłam to dieta tzw 10dniowa- 2dni kefiru ja piłam te owocowe 0%, dwa dni jajka, 2 dni twaróg ( ja wcinałam z dżemem niskosłodzonym), 2 dni kurczaka z piersi, 2 dniwarzyw....a potem to już zaczeły się Święta i już do niej nie wróciłam :-( ale efekty było widać po ciuchach! bo nie jedna osoba to zauważyła a byłam na niej 8 dni. Jest to monodieta i nie zalicza się do najzdrowszych to wiadomo...ale jeżeli szukasz czegoś co Ci da szybki efekt i wstęp przed zdrowym odżywianiem ...to może sprubujesz tej.....Ja chce zacząć ją od jutra....

Gość IZKA12...
Byłam na podobnej diecie tez cały tydz przed świetami ale piłam tylko sam kefir naturalny wypijałam go ok 1litra bardzo często zostawało jeszcze więc tez nad tym myślałam jutro wybiore sie na zakupy wiec zdecyduje co to będzie w kazdym bądz razie zawzięcie zaczynamy jutro!

Gość IZKA12...
Zabezpieczyłam swój profil hasłem ale nie jestem nadal na czarno:(

Hej! Witam wszystkie przyszłe motylki :) Ja dzisiaj pierwszy dzień na diecie norweskiej. Na razie oki zjadła te jajka i jakoś leci. Ale weszłam rano na wagę i się przeraziłam ważę 71,1 kg MUSZĘ DAĆ RADĘ bo inaczej będzie tragedia :(:(

Witam no ja zaczełam dietke Kopenhadzka jednak bede na niej troszke potem spróbuje Norweska... Weszłam dzis na wage i tez się przeraziłam waga pokazała 89,7kg No KATASROFA CZAS TO ZMIENIC!!!Za chwilke szykuje sie na aerobik.Pozdrawiam i życzę wytrwania do Jutra:)

Ja właśnie wróciłam ze spaceru i jem sałatkę z pomidora i ogórka. Źle przeczytałam o tej diecie i jadłam za późno, ale jutro pierwsze śniadanie zjem o 6 przed pracą drugie o 10 już w pracy potem o 15 obiad i koniec. :P Mam nadzieję , że ta dzisiejsza pomyłka nie zaważy aż tak na wynikach mojego odchudzania. :)

Wam też się tak dni dłużą jak jesteście na diecie??? Wydaje mi się że jeden dzień ma 72 godziny.

Gość Kociebehemocie
Ja także dzisiaj zaczęłam dietę norweską. Jakieś 1,5 roku temu też na niej byłam i schudłam 8 kg, ale oczywiście potem sobie odpuściłam. Mam 166 cm wzrostu i ważę 78 kg, chce osiągnąć wynik poniżej 70. Do diety dorzucam aerobik i rowerek. Mam silną wolę, więc nie jest mi ciężko przestawić się na rygorystyczne meni. Problem w tym, że przechodzę ciężki okres z moim facetem. Rozważam nawet rozstanie. Ostatnimi czasy, żeby załagodzić stres, pozwalałam sobie na "małe przyjemności", więc teraz jest mi podwójnie ciężko... liczę na Wasze wsparcie:]

Kociebehemocie----- Spoko głowa do góry wiesz jacy sa faceci wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki ja mam problem teraz ze słodyczami mam 4 lttnie dziecko które wszedzie zostawia batony ciastka itp aja chodze i sprzatam ale musze sie pilnowac co jest trudne aby nie zjadac jak zawsze hehehheh. Ja własnie po świetnym aerobiku połaczonym z tańcem latynoamerykańskim jestm głodna ale została mi tylko zielona cherbatka:):):)Pozdrawiam i do jutra:)

Gość Kociebehemocie
Dzięki wielkie. Mi z kolei najciężej jest wieczorem, w dzień mogę nie jeść w ogóle, a jak zapadnie zmrok, mój żołądek się odzywa...ciężko jest wykorzenić stare nawyki. Ale dam rade, bo odchudzam się dla siebie. Nie mogę się doczekać tej satysfakcji gdy osiągnę cel, jak o tym myślę to od razu wraca motywacja:] Jeszcze tylko 12 dni:D

Witam wszystkich jestem dzis dziwnie najedzona nawet nie miałam ochoty wogule na to jabłuszko o 14 (przypominam jestem na diecie kopenhadzkiej) teraz czekam na 16 kolacyjka i dość na dziś Powodzenia Pozdrawiam wszystkich:)

Hej! Ja drugi dzień na norweskiej jakoś leci powolutku :/ ale dam rade kupiłam sobie śliczną złotą tunikę i jak będę ważyła 65 kg to dopiero w niej wyjdę :) więc tez mam motywację :)

Stanęłam na wagę i pokazało 70,0 kg czyli 1,1 kg w dół w jeden dzień to i tak super :) tylko dlaczego to nie może być już 60,0? :)

Witajcie no ja tez bym chciała miec juz swój cel właśnie jestem po śniadaniu zjadłam połowe pomidora a ser mi nie wchodził ale zjadłam jak trzeba to trzeba co tam:) Ja tez mam wyniki na wadze dziś ---1,2 kg więc jest dobrze...Pozdrawiam i piszcie jak wam idzie bo jakos nas nadal mało tutaj:)Pozdrawiam

Gość Kociebehemocie
Dziewczyny, już trzeci dzień diety:D Nie jest tak ciężko, tyle że powoli jajka mi brzydną, na całe szczęście lobie grejpfruty. Niestety nie mam wagi w akademiku, i nie mogę śledzić postępów, ale mam nadzieje, że jak pojadę za dwa tygodnie do domu to waga pokaże mi coś miłego:DD Już po obiedzie, o 17 na aerobik i siłownie. Będzie dobrze. Na całe szczęście zaraz sesja i obrona pracy, więc nie mam za dużo czasu na myślenie o jedzeniu:]] Trzymajcie się dzielnie!

Kociebehemocie ---No to masz swietnie nie masz czasu myslec na pewno będziesz miaął rezultaty jka zajedziesz do domku trzymam kciuki:) A ja siedze z dzieciakami w domku i cały dzień przed kompem co mnie juz dobija mam chore dzieci wiec nawet na spacer nie moge wyjsc zeby nie myslec o jedzeniu nie jest drastycznie głodna nie jestem ale cieszyłabym sie gdybym miała troszke więcej ruchu jescze w ciągu dnia za 2 godz orbitek ale to i tak nie to samo:)

Gość brawurka22
siemka laseczki ja tez zaczynam od jutra! mam 1.72 i warze 64kg. chcialabym tak do 50 zejsc. mam grube uda nie podoba mi sie to mysle ze jak zastosuje ta diete to z nog tez mi troche spadnie. buziaki

Witam wieczorkiem oj miałam dzis bardzo nerwowy dzień wyzywałam oj byłam sama zła na siebie nie wiem czym to jest spowodowane mam nadzieje ze nie dieta bo załamuję się ale już jest lepiej własne pije czerwoną herbatę i mam nadzieję że jutro będzie lepiej:)Pozdrawiam