Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylkowaaa

Od 10 stycznia DIETA NORWESKA

Polecane posty

Witam Ja dzisiaj cały dzień poza domem :) Dzień mogę zaliczyć do udanych, chociaż na jajka już nie mogę patrzyć. W sumie opuściłam trochę jedzenia, ale wolę nic nie jeść niż się zmuszać. Rano ważyłam 68,4 kg :D:D:D super. Oby tak dalej. Mam na razie bardzo duży poziom motywacji :)

Witam drogie Panie a co tu tak pusto:)Mi dzień upłynął w miare dobrze jutro na pewno z rana bez serka topionego to tylko trujkącik ale mysle ze zastapie go serkiem ziarnistym nic sie chyba nie stanie o maly wlos dzis nie zwymiotowałam przez niego juz troszke zmienialm ta dietke dolączylam do niej Błonnik i w miedzy czasie jak mam ochote na pochrupanie to troszke zjem ale co tam ćwicze 20 min dziennie na orbitki nie jem słodyczy bez kolacji ostatni posilek o 17 wiec na pewno cos mi to da:)Co myslicie o tym Pozdrawiam i czekam na was:)

Witam! Ja dzisiaj kolejny sukces waga pokazała 67,4 kg :) ale boje się że to jest za duże tempo i że szybko mi wrócą te kg :/ ale będę się starała żeby nie wróciły. Dzisiejszy dzień też był oki. :) Ja też tą norweską trochę modyfikuję, bo mam już dość jajek. Dzisiaj rano sałatka z ogórka pomidora i sera feta z grahamką, obiad 2 jajka i kawałek gotowanej piersi z kurczaka, na kolację kilka paluszków słonych (wiem że nie powinnam ale niestety pokusa była silniejsza) jutro planuję bardziej rygorystycznie podejść do tej diety i spalić paluszki :)

Motylkowa Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja na wage wejde w sobote z zrana wiec podam wam moja wage jka jest Motylkowa zrób sobie stopke tak jak ja mam motywujesz na serio strasznie jak ci tak spada waga swietnie oby tak dalej trzymam kciuki:):)

Gość brawurka22
witam dziewojki mam pytanie a nie ma pryszczy po tym bialku??

Gość Kociebehemocie
I mina kolejny stresujacy dzien:D zaczynam sie czuc coraz lepiej ze soba. znacie moze jakies sposoby na podtrzymanie wagi po ukonczeniu diety? slyszalam o tym ze nalezy stopniowo wprowadzac nawe produkty do meni, a niektorych nadal unikac. moze Wy wiecie cos wiecej?

Witam:)Kolejny dzień no juz jutro wskajuję na wage zobaczymy co mi pokaze mam nadzieję że da mi mobilizację na dalsze tyg .Wczoraj zrobilam sobie zakupy kupiłam sobie blonnik gdzie bede go chrypac jak tylko bede miala ochote myśle ze to absolutnie nie zaszkodzi...Ajak u was?:)Podrawiam i miłego dzionka życzę:):):)

Witam ponownie ja własnie zrobiłam sobie jajeczko z połowa pomidorka i w kosteczke pokroiłam jeszcze ogórka konserwowego wszystko razem w kosteczke w majej miseczce najadłam sie nie było tego sporo ale oby do 14 potem jabuszko super bede tak jadła co 2 godz potem o 16 zrobie to samo juz spbie wszytko pokroiłam w kosteczke tylko nie jajko a serek wiejski ze szczypiorkiem ma swietny smak zjem zdrwo i smacznie potem juz nic oby do rana czekam na wage:):)

Hej! Jak Wam idzie dziewczyny? Ja dzisiaj już kończę norweską. Wiem, że ma być 2 tyg ale za szybko chudnę i wolę ja trochę przerwać za tydzień może do niej powrócę. Wiem, że to brzmi dziwnie na kafe o odchudzaniu, że rezygnuję bo za szybko chudnę, ale odchudzam się już od ponad 10 lat (z różnymi skutkami), ale wiem, że jak za szybko schudnę to kg wrócą mi jeszcze szybciej i to w dwukrotnie większej ilości. Miałam już tak nie raz. Dlatego teraz tydzień dieta 1000 kcal a potem znowu norweska. :)

Witam dziewczyny:) No dzis moja waga wskazała w ciągu 5 dni --2,6 SUPER:) Jesli będzie tak co tydz chodzby na - 2kg w marcu bede miała wymarzona wagę:) nastepne ważenie za tydz w sobote:) Pozdrawiam wszystkich:)

Motylkowa-- idziemy prawie tak samo no ja sobie dzis załozyłam pamietnik:) bede wpisywać tam sobie tydz po tyg moich osiagnięć no ja szczerze powiem ze moja kopenhadzka dieta tez zmieniła postac juz teraz jem na sniadanie serek wiejski w to kroje w kosteczke ogórka konserwowego i troszke pomidorka jem to o 10 potem o 12 to samo potem 14 jabłko i 16 tez zestaw zrana ok 150gr.jest tego serka wie ktos moze ile jest to łacznie kalorii:)

Gość rirri
Motylkowa jak Ty pieknie chudniesz! Zycze Ci wytrwalosci w dazeniu do Twojego celu.

rirri dziękuję bardzo mam nadzieję, że tym razem mi się uda, od 10 lat próbuję i udało mi się tylko raz i 2 lata miałam spokój ale znowu się opuściłam i trzeba się zebrać w sobie. :) Teraz leci szybko bo pierwsze kg zawsze szybko schodzą (woda) gorzej z tłuszczem :/

Witam wszystkich co tu taka cisza:( Ja rano zjadłam troszke mleka 0.5% z płatkami fitnes nie chciało mi się jeść na objad zamierzam zjeść troszke kurczaka z rozna oczywiscia sam środek nic tłustego do tego surówka.Pozdrawiam

IZKA1208 halo halo ja dzisiaj cały dzień przespałam, chora jestem jak diabli. Nie wiem jak tam moja dieta, dzisiaj nic szczególnie nie jadłam. Ale postanowiłam ważyć się raz w tygodniu. Bo jak się codziennie ważę to tylko się wkurzam :)

Witam tak dlatego ja tez waże sie tylko raz w tyg. Niema sesnu zeby wazyc się tak często wiadomo waga nie spada co dziennie:)A juz na pewno nie powinna no dziś ćwiczyłam dłużej 30min.W sobote kusiło mnie żeby wypic drinka:)Miałam gości ale nieeee powstrzymałam sie i nic nie ruszyłam zczego jestem dumna:)Pozdrawiam Motylkowa----ŻYCZĘ POWROTU DO ZDROWIA:)

hEJ Izkaa, ja zaczelam wczoraj norweska, narazie czuje sie dobrze... czy ktos jeszce jest na nowreskiej ??? narazie na wadze 61 / 167cm przydalo by sie kilka mniej... tak naprawde miala byc kopenhaska, ale ta podoba mi sie bardziej, mniej miesa, no i grejpfruty, jajaka tez lubie. no i duzoooo wody...

hejka,tak czytam wlasnie wasze posty...........i doszłam do wniosku,ze dlaczego tak drastycznie sie chcecie odchudzac? chcecie szybko schudnąć czy coś?a przeciez nie powinno tak być!!!!! powinnismy chudnąć regularnie,tzn.normalnie! jak zobaczycie upragnioną wagę to od razu zaprzestacie jej? nikt nie jest doskonały! uwierzcie mi............ ja sie nigdy nie odchudzalam............ z 58 kg skoczylam nagle w przeciągu 6 lat na 99 kg i co? stosuje dietę normalną!!!!!!!!!!!widzicie moją stopkę....wiec wiecie czego dokonalam......i czego jeszcze dokonam.........bo i tu nawet na 3 fazie sie chudnie!!!!!!!!!!!wystarczy chciec!nie chodzi mi o diete norweską ani tam o kopenhazką,bo to tylko marnowanie sobie zdrowia! mam pytanko.na czym polega dieta norweska? bo kopenhaska to podobno nic sie nie je! czy tu jest podobnie?

co to? chcecie sie glodzić,a potem jak schudniecie to nadrobicie te stracone kilogramy szybciej niz wam sie wydaje.................. bo........jesli schudniecie do swojej wymarzonej wagi,to juz koniec?? to zaczniecie jesc wszystko? bo nierozumiem................!

Gość qwerty82
Hej dziewczyny Ja zaczynam od jutra kopenhadzką Czy któraś też planuje? Ważę 61,6 Ostatnio ograniczylam jedzenie i schudlam w 5 dni 2kg teraz czas na kopenhadzką

nastka 777 Jak to zrobiłas powiedz co jadłas co ćwiczyłas ile ćwiczyłas itp skoro jestes przeciwna do tych diet:) SWOJA DROGA SERDECZNIE GARTULUJĘ!!!! PIĘKNY WYNIK:)

Gość SylwiaPlach
Cześć dziewczyny ja niestety wczoraj po 7 dniach przerwałam dietę norweską.Schudłam 3,5kg,dobry wynik.Jedzenie całkiem nie byłam głodna,tylko jakoś po tygodniu tych jaj,szpinaku zachciało mi się czegoś innego i niestety pękłam.Może za kilka dni zacznę jeszcze raz skoro jest taka grupa,Pozdrawiam napiszę jak znowu zaczne.

Hej! Nie było mnie jakiś czas i dieta też poszła do diabla. :/ Nie dam rady na takiej diecie muszę w ogóle zmienić tryb życia i wprowadzić jakieś ćwiczenia. Postanowiłam, że będę powoli ograniczać różne rzeczy a do tego trochę ruch. Bo bardziej mi zależy na trwałym niż na szybkim efekcie :)

Hajka. Co tutaj tak pusto? Od jutra zaczynam dietę DUKANA wszyscy tak ją chwalą więc zobaczę co t za cudo. :) Tyle już diet testowałam więc jedna więcej mnie nie zbawi :) buziaki

Musiałam zmienić stopkę, od jutra zaczynam I fazę dukana :) Zaplanowałam ją sobie na 6 dni :) zobaczymy ile dam radę :) Niby 6 dni to nie jest dużo, ale dla mnie czasami 2 dni to już wieczność :) Nie ma co gadać pora brać się do roboty. Będę Wam pisała jak u mnie a ważenie dopiero 31.01 :D żebym się nie zniechęciła. ;)