Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agresor:)

Jak sprowokować laskę żeby pierwsza zaczęła bójkę?? Trzeba jej porządnie wpier**

Polecane posty

Gość Agresor:)

Hej dzieczyny:) mam pewien problem z ex przyjaciółką. Nie trzymamy razem od miesiąca. Ona wie że mam bardzo udany związek i chce mi go zniszczyć. Dzwoni do mojego chłopaka i kłamie na mnie ile wejdzie. On jej nie wierzy ale dziewczyna ostro przegieła a nie chwaląc się, bić ja się podobno dobrze umie. Nie chciałam tego robić ale zaczęła wymyślać rzeczy jak: z kim ja się nie jeb*łam. Jest dziecinna jak cholera jak na swój wiek ale to na serio już mnie wkurzyło tak że jutro jej wpierdziele do potęgi. Przeszkodą jest mój chłopak który nie chce żebym się biła ale ja też często nie chce a on i tak się bije. Czemu mam być lepsza nie? Dobrze robię? Mogę mieć przez to kłopoty bo laska poskarżyć to się odrazu pobiegnie a ja się boję że jej krzywde za bardzo zrobię... dla tego nie chce zaczynać. Jak ją sprowokować żeby to ona mnie pierwsza zaatakowała?( będzie że w obronie własnej:D) Jakimi testami mam ją zjechać? Pomóżcie dziewczynki. Ona musi dostać i się nauczyć bo tupecik ma a to już za długo trwa moim zdaniem a ostrzeżenia już miała. Co jej powiedzieć żeby ją wkurzyć?..

Gość a po co ci to
że jest dziwką szmatą i kurwą

Gość Jelcz342
Zgłoś na policję że nieprawdę o tobie pisze.

Gość nie odzywaj się do niej wcale
głupia jesteś. Załóż jej sprawę w sądzie, chłopak będzie musiał poświadczyć co do niego mówiła. To ją najbardziej upokorzy, a jeszcze niech zapłaci koszta sądowe i tobie jakieś odszkodowanie. Zobaczysz, zamknie ryja, i będzie miała jeszcze wyrok na koncie. Tak ją najlepiej załatwisz, a nie bij jej, bo to ona poleci na obdukcję i załatwi jeszcze ciebie. Widać, że jest mściwa i chce cię w ten sposób załatwić, a ty się dajesz wciągać.