Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśka 1308

sukienka świadkowej - help!

Polecane posty

Gość miśka 1308

Hej:) w lipcu 2011 będę śiwadkową na ślubie siostry, ale mam pewniem problem: KOMPLETNIE NIE WIEM JAKĄ POWINNAM MIEĆ SUKIENKĘ!chciałabym, aby była krótka, ponieważ nie należę do wysokich osób. czekam na wasze rady:) za każdą serdecznie dziękuję:*

Gość miśka 1308
podpowiecie coś??

Gość miśka 1308
także myślałam o czerwieni, ale gdzieś wyczytałam, że może ten kolor przćmić panne młodą i już sama nie wiem,czy to dobry pomysł. myślałam o sukience do kolana czerwonej bądź koloru malinowego, z gorsetem, dół delikatnie podniesiony cos ala na kole i troszke pomarszczony co o tym sądzicie?

Gość suknia kręglickiej
okropna, wybierz coś prostszego, czerwień może być, lub turkus, ładnie wygląda do opalonej skóry.

Gość nie ma opcji
że przyćmisz pannę młodą! Chyba że założyłabyś suknię ślubną :P panna młoda jest jedna i w tym dniu jest najśliczniejsza, więc gwarantuję Ci, że obojętnie co założysz, i tak wszyscy będą patrzeć na Twoją siostrę.

moja świadkowa też miała czerwoną kródką coś w stylu mała czarna do tego bukiecik z czerwonych róż i różyczke we włosach.

Gość wesele, hej wesele!!
jako świadkowa na ślubie siostry miałam czerwona sukienke, na cienkich ramiączkach, odcinana pod biurem dopasowana w brzuchu i od wysokości bioder lekko rozkloszowana, kończyła się troche przed kolanem - z satyny do kościoła ubrałam bolerko z takiej jakby siateczki z rekawkami 3/4 - czarne :)