Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaaa

jestem w 9tc, jakie mialyscie objawy?

Polecane posty

Gość mamuskaaa

duzo czytam o objawach, ja nie mam zadnych zupelnie oprocz tego ze do8tc bolaly mnie piersi a teraz tylko pobolewaja i czestrze oddawania moczu, a pozatyym nic zupelnie nic, zadnych wymiootow, zadnych mdloscim zadnych wrazliwosci na zapachy...czy ktoras z was tez tak miala?? to normlane?

mnie piersi nie bolały zbytnio tylko tk jak zwykle przy okresie,były już w tym czasie trochę pełniejsze, no i jakoś tak też w tamtym okresie musiałam często chodzić siusiu(wstawałam nawet w nocy kilka razy a teraz najwyżej raz nad ranem tylko w dzień często),gdzieś tak w 9tc zaczęły mi się okropne mdłości i trwały jakieś 4 tygodnie(jak łapały mnie po przebudzeniu ok 7 rano to puszczały gdzieś dopiero ok 10 i nie pomagało nic innego niż kawa ;) , zwymiotowałam tylko z 4 razy w czasie całego okresu trwania mdłości a później kilka razy zdarzyło się też ale to dlatego że córcia chyba mi w żołądek zasunęła kopniaka ;) a co do innych objawów to mi sie strasznie słabo robiło jak chodziłam po dworzu jak było gorąco i mocne słońce (ehh lipiec wtedy był,wesele i te sprawy,kupa załatwiania i myślałam czasem, że fikne jak szłam ulicą ;) specjalnych jakichś dolegliwości nie miałam, można powiedzieć, że łągodnie mi ciąża przeszła ( a teraz zbliża sie poród duuuużymi krokami :p

Ja jestem teraz w 10tc i mam -bole piersi -sutki zmienily kolor -duuuzo pelbniejsze piersi -koszmarne mdlosci ktore potrafia trwac nawet caly dzien -nadwrazliwosc Autorko, a bylas juz na USG?