Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna00123

Zakątek białkopochłaniaczy, czyli z dietą Dukana za pan brat :)

Polecane posty

znowu samiutka zostałam... ech... no ale wybaczam weekend jest... ja w pracy kwitnę sobie...obiadek zjedzony i popity :) teraz można pobuszować w necie :)

Hej:) Lenka, niezle ta babka schudła i to w trzy lata!!!! musiała się nieźle zawziąć:) Ja zostałam sama w pracy, kolega ss:) poszedł skacowany do domu. Wrócę po robocie po 22giej i boje sie ze domu nie poznam, psy dzisiaj same 8 godz, bo moj mąż sie edukuje w Katowicach i do domu sciagnie dopiero jutro poznym wieczorem. Masakra.

heyka laseczki!jak mija weekend?u mnie pogoda do d..y,pada,wieje!a chcielismy isc na dlugi spacer... Ola zlazilam wczoraj wszystkie slkepy z kosmetykami i wyobraz sobie nie ma garnierka! Ja wczoraj w nagrode zjadlam kostke czekolady gorzkiej i jedno czekoladowe ciastko....a dzis w nagrode 200gram mniej!czyli jest 69,7kg.aaaa i w bioderkach 1 cm mniej! a jak tam u Was dietkowanie?

Witajcie kobietki, a u mnie na wadze dziś rano 81,8 kg :) mimo wczorajszych szaleństw czyt. 2 frytki i pół cheeseburgera po dziecku... no ale nic dziś wracam do siebie...

Czesc:) Ja poleglam, jesli chodzi o papierosy:( tak mnie w piatek kolega z pracy wkurzyl ze zapalilam

Flesz to dwaj od nowa.... warto próbować żeby w końcu rzucić to cholerstwo... a tak dobrze ci szło...

Ola bede sie starala i biecuje poprawe:))) Mam dzis troche roboty i szef nade mna wisi jak tylko pojedzie, bede sie bardziej udzielala:)

ja niestety tez mam co robić... mam zajebistą działkę pod inwestycję na sprzedaż tylko szybka decyzja musi być jakiegoś inwestora bo chętnych mam 20 osób :)

no ja myślę... powiedz mi jak tam twoje odchudzanie??

moje odchudzanie hmmmm. No nie bardzo szczerze mowiac. wlasnie zjadlam bigos z bialym chlebem i czekaja na mnie golabki w sosie pom. Musialam wyskoczyc do jadlodajni

oj flesz nie ładnie... wracaj na dietkę kobieto bo ja sama zostałam na dukanie teraz... i wsparcie mi potrzebne no...

Czesc,ja juz po spacerku..U mnie waga bez zmian,ale obwody 1 cm.w dol!:) Ola,waga spada Ci jak szalona,gratuluje:) flesh80,co sie dzieje z Twoja dietka?chyba nie poddalas sie?co do palenia,ciezko jest,wiem,ale warto zucic!! Jak tam walentynki?u mnie samotnie,moj w pracy do 22!:(

Walnetynki normalnie... dziecko się ma to i powalentynkować nie można... waga leci ale ja jakoś doła mam chyba... nie wiem co jest... no cóż ważne że się na diecie trzymam :)

mnie tez coraz czesciej dol dopada....niby ok,a jednak cos nie tak....ja tez diety sie trzymam!to juz u mnie obsesja,wszedzie sprawdzam kalorie,wszystko bez cukru i tluszczu...zaraz zazuce sobie kostke czekolady,na poprawienie nastroju...dzi zjadlam tylko jablko,dwa kawalki wasy +goracy kubek,jogurt....mysle ze kostka czekolady nie zaszkodzi....czekolada oczywiscie bez cukru,,,:)

hey mnie dopada zarabisty dolek dzis walentynki a ja sama z moim synkiem w domku maz w robocie do 22 ja skonczylam o 14-30 tak sie wymieniamy masakra jeszcze na slodkie mnie wzielo to zgrzeszylam i zjadlam kawalek czekoladki:( niegrzeczna dziewczynka:( mialyscie w ditce jakies grzeszki?? napiszcie bo ja mam dolka:(

asienkabb,jakbym widziala siebie,moj tez do 22 w pracy,a ja sama siedze z synkiem...i tez mam ochote jak cholera na slodkie. co do grzechow,w zasadzie nie popelniam,tylko ze ja nie jestem na dukanie,wiec moje odchudzanie wyglada inaczej....dziennie mieszcze sie w 500ckal +napoje...wiec czekoladki kawalek zjesc niejako moge,byleby nie przekroczyc 500ckal.....ach.............:(

witajcie kobietki!!! Co tam u was dobrego?? ja wczoraj rowerek stacjonarny wyciągnęłam i jeździłam no i teraz codziennie plus brzuszki... do lata muszę zgubić te fałdki i tłuszczyk z ud i pupy... dziś rano otręby z mlekiem, na obiad tuńczyk i mały jogurt naturalny a na kolację serek wiejski lekki... no i 30 minut na rowerku i 70 brzuszków dzisiaj :)

czy u was tez jest tak zimno?? kurcze w wawie -10 teraz... a ja o 11 mam pokazywanie inwestycji w której jest tak zimno jak cholera bo same gołe ściany stoją....

jupi Pani odwołała więc nie jadę dziś...za to jutro rano na 9.00 ale to męża poprosze ;)

Gość ostrzegam
dotyczy tego co napisałam na 14 stronie. Z nerkami nie miałam problemów wcześniej. Ale dwa lata wcześniej byłam na diecie atkinsa (bardzo podobna - tez bez węglowodanów) i stosowałam ją jakiś rok, ale brak węglowodanów tak mi dokuczał, że zaczęłam jeść je i cholesterol mi skoczył. A potem dieta dukana i zaczęły mnie boleć. Obecnie jeszcze trochę je czuję jak "przedawkuję" białka. :) Po prostu uważajcie na nerki. Piłam dużo wody jakby ktoś chciał to kwestionować

Ostrzegam my uważamy na nerki i jak tylko którąś z nas zaczynały bolec to dietę automatycznie przerywałyśmy... ja się czuje super i mnie nie bolą więc nie przerywam narazie...