Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narodowiec katolik

Czy wy tez uwazacie wybory prezydenckie w 2010

Polecane posty

Gość narodowiec katolik

były sfałszowane? Moja znajoma z PKW mówiła że Kaczyński miał tak naprawde 70% poparcie. Z tajnych źródeł wiem też że w Smoleńsku doszło do zamachu uknutego przez Komisje Europejska.

Gość durnowaty lemingu
podszywający się za narodowca wybory nie były sfałszowane i nikt tak nie uważa !!! co tworzysz kolejne oszustwo , udając narodowca i podpuszczając lemingi ? nie ma narodowców , są normalni ludzie myślący o interesach własnego kraju w którym żyją oni i ich dzieci ...tak jak w każdym , normalnym kraju

jestes z PiSu to naturalne że musisz wierzyć że wybory były sfałszowane Jarek tak zarządził a jak wiadomo w partii z pod znaku piczy innego zdania niz szef nie można mieć ... wiec lezą te owce na rzeź jak im każą :P

Gość myśli , że jest [cool]
a jest prawdziwym regresem , tak jak siebie nazwał :D:D:D

gdyby nie kluzikowa to kaczyński mialby 80% poparcia" no tak samo gdyby nie Palikot to Komorowski by zmiażdżył Jarka w stosunku 90% :D

Nie wiem czy wybory były sfałszowane czy też nie. Wiem jedno PO to najgorsza partia!! Wszyscy mówią jaki to był PiS , ale oni byli za ludzmi, obniżyli podatki, a PO robi same podwyżki od tych swoich 3 lat, Vat w góre, czynsz w góre, żywnośc w góre, co to w ogóle jest, jest coraz bardziej bieda i nędza.jak za panowania zadnej partii.

a PO robi same podwyżki od tych swoich 3 lat , Vat w góre, czynsz w góre, żywnośc w góre, co to w ogóle jest, jest coraz bardziej bieda i nędza.jak za panowania zadnej partii." no raczej w jeden dzien nie da sie naprawic to co PiS za swoich rządów spieprzył Teraz wszyscy pokutujemy za nieudolne rządy Jarosława

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Hej, Jestem z wykształcenia politologiem i mogę wam powiedzieć, że wybory sfałszowane nie były. Niewielkie nieprawidłowości wyborcze w poszczególnych obwodach się zdarzają na całym świecie i to nawet w takich krajach jak Szwecja, Dania czy Kanada. Polskie wybory były moinitorowane przez OBWE i Radę Europy (zapewne jeszcze kto inny monitorował, tego już nie wiem) i nie zgłoszono niedemokratyczności wyborów, a niewielkie nieprawidłowości nie miały wpływu na wynik wyborów. Pozdrawiam

Aha, a tak btw to wzrost cen żywności nie zalerzy od rządu tylko od inflacji, którą z kolei ma trzymać w ryzach bank centralny.

na najłatwiej teraz zrzucić wine na byłe parte" no co ty pewnie lepiej psioczyć na ledwo co powstały rząd który jak na razie nie miał możliwosci wykazania sie...

Hmmm... chyba trochę nie jasno napisałem. Wzrost cen żywności ma wpływ na inflację :P, a bank centralny ma trzymać ją w ryzach, nie rząd. NBP ma instrumenty aby ją obiżać, a zatem aby przeciwdziałąć wzrostowi cen właśnie m.in. żywności. Soorki za złe sformuowanie poprzednio. Pozdrawiam ponownie

Regres, też rząd nie jest "ledwo co powstały", jak na Polskie standardy to bardzo stary i długo działający rząd (ponad 3 lata). Natomiast prawdą jest, że niełatanie finansów publicznych przez rządy Kaczyńskiego i Marcinkiewicza było błędem z ich strony wynikającym z populistycznego ich zachowania. Ten rząd oczywiście też nie jest święty i mógł zrobić dużo więcej, a nie cofać się przed każdą większą reformą gdy słupek sondażony pokazywał, że pomysł się nie podoba.

rzad nie mial okazji wykazania sie? co za total bezedura ja czytalam gdzies oczywiscie nie biore tego do konca na powaznie, ze za katastrofa w smolensku stoi jakas kobieta, ktora obecnie przebywa zagranica . a wspolwinien byla jakis starszy siwawy koles obcokrajowiec:) tak przepowiedziala pewna wrozka:) i ze prwada jesli kiedykowlieuk wyjdzie na jaw to tylko czesciowo

Tak w ogóle to nie róbcie sobie złudzeń. Rządy (zwłaszcza państw średnich, takich jak Polska) nie mają zbyt wielkiego wpływu na to co się dzieje w kraju. Oni są rządem z nazwy. Obecne powiązania ekonomiczne, społeczne, instytucjonalne, przeniesienie wielu ważnych decyzji na poziom Europejski i globalny, decentralizacja i wiele innych czynników wpływają na nasz kraj i rząd nic z tym zrobić nie może i koniec kropka. Oczywiście, na pewne sprawy ma wpływ i go to co napisałem nie zwalnia z odpowiedzialności to jednak trzeba na to patrzeć z nieco innej perspektywy aniżeli "rząd to pełnię władzy". Pozdrawiam

gdyby nie wypadek w kwietniu to ani Jaroslaw ani Lech nie osiagneliby nawet 15% poparcia wiec JK powinien sie cieszyc ze na trumnach zajechal tak daleko

Regres musisz prosciej zartowac moze cos o barłogu, piwie i dziewkach :D

czizas jak juz jesteśmy w temacie imprezowym To jak tam po sylwestrze/ Suto zakrapiany był? ;) Bo mnie uciekł gdzieś 1.01 :)

sylwester jakos bez szalu ale ostatni tydzien mgliscie wspominam :D impreza rozciagnela sie w czasoprzestrzeni

No i tak czasami bywa Mój kumpel sylwestra skonczył wczoraj ... Mówi że już nie ma siły bierze tydzien wolnego na regenerację

mnie wlasnie ten tydzien zregenerowal :) ale jezeli taki bedzie caly rok... to niech ten koniec swiata lepiej szybko nastapi :D

gdzieś tu czytałem ze Jarek ponoć ma przyjąć posadę PAPIEżA w Watykanie :) nic mnie już nie zadziwi w/s Jarosława

Gość co ty chcesz ?
oczywiscie ze tak