Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z tych dobrych

DLACZEGO??????????????????????

Polecane posty

Gość jedna z tych dobrych

CZEMU WIEKSZOSC KOBIET NA TYM FORUM JEST TAKIMI SUKAMI KTORE TYLKO CZEKAJA ZEBY KOMUS DOCIAC ZAGLADAM TEZ NA INNE FORA I TAM KOBIETY NORMALNIE SOBIE POMAGAJA DAJA JAKIES RADY A TU MULTUM SUK, GOWNIARZY KTORZY ZAMIAST SIEDZIEC PRZY KSIAZKACH ALBO BAWIC SIE Z ROWIESNIKAMI SIEDZI PRZY KOMPUTERZE I WYZYWA LUDZI, JESTEM PEWNA ZE WIEKSZOSC Z TYCH SUK KTORE TU WYZYWAJA ITD NIE BYLYBY TAKIE CWANE OKO W OKO, TCHORZLIWE BABY! PISZE TU WIELE KOBIET KTORE OCZEKUJA POMOCY OD WAS A WY TYLKO CZEKACIE ZEBY KOMUS DOSRAC WSTYDZCIE SIE PROSTE DZIEWUCHY!

Gość zgadzam się...........
tutaj każdy prawie ma jakieś zaburzenia ,ktoś prosi czasem o pomoc a zamiast normalnych rad ,dostaje żałosne komentarze :-o

Gość uknino
ja wlasnie chcialam napisac podobny post jak Ty, wczoraj poprosilam o pomoc a jakas suka nie dosc, ze miala olewajace podejscie do choroby mego dziecka to jeszcze o tym napisala... bezszczelne babsko (na 99% sa to zakompleksione baby, ktorym brakuje albo dziecka albo mezowie je zdradzaja albo to zyciowe popaprance)

Gość Maja 26l
masakra.

Gość Jennifer Katharine GatesII
uknino,a o co chcialas zapytac?daj linka do topiku to moze tu ktos ci pomoze:)

Gość racja racja racja
Dokładnie, swietne podsumowanie tego działu. Co temat, to zawsze chlew i chamówa.Jak ktoś ma inne zdanie,zostaje zrównany z ziemią i obsypany obelgami. Albo jak robi coś wedle własnego uznania z wychowaniem dzieci, to zaraz mu się wytyka, że to robi źle, tamto źle, że w ogóle jest najgłupszą matką na świecie. I myślę podobnie, że oko w oko nie miałyby tyle śmiałości. Widać, jak niektóre kobiety muszą być fałszywe, jak gadają z kimś oko w oko. A w głębi przepełnione zawiścią i chamstwem.

Gość uknino
JENNIFER- dziekuje ale juz sie dowiedzialam (okazalo sie, ze inne mamy pisaly podobne posty wiec poczytalam :)

jedna z tych dobrych ja Ci odpowiem,bo sama siedze na 2 od kilku latach,zauważ że na innych forach nikt nie zadaje głipich pytań,bo tematy są blokowane odrazu,jeśli się powtarzają również blokują.Nie ma wymyslanie bajek typu prowo ;) tu chyba trafiają w większosci matkie nieodpowiedzialne typu "dziecko poraziło prąd czy iść do lekarza" spadło ze schodów i boli ją ręka czy udać się do lekarza i wiele innych durnych pytań,dużo osób się przyzwyczaiło do chamskich odpowiedzi ;) ja kiedys zadalam pytanie czy skórę głowy niemowlaka trzeba czesac by pobudzac włosy do wzrostu czy nie koniecznie to miałam chamskie odpowiedzi,więc jak widac jest tu 50% wulgarnych tępych,patologicznych szmat a reszta chyba normalna,nie no wiecej jest tych .....

zgadzam sie z opinią powyzej wogle na forum nie mozna o nic zapytac bo same chaamskie odpowidzi zawistnych i zlosliwych ludzi którzy nie mjaa swojego zycia tylko uprzykszają je innym

TheOleska albo jeszcze podszywanie się pod kogoś-na ani jednym forum nie ma czegos takiego jak tu,ze ktos wmoim imeiniu moze cos pisac-bezsens! TRZEBA WPISYWAC W TEMAT " PROSZE O RADĘ NORMALNYCH LUDZI" hehe

Gość mam takie same zdanie
To forum ma poziom 0.Wytyka sie wszystko i to w bardzo wulgarny sposob.Nie pisze juz o tym ze zazdrosc sciska i mamuski pluja zolcia.Jagoda do dnia dzisiejszego ma wypominane ze kupila drogi krem:O.Kobiety jakie beda wasze dzieci?Jaki przyklad pokazujecie?Zal

Gość gghshajajuu
bo używanie mózgu ich boli;)

te tępe odpowiadają chamsko bo mamy ich tak tarktowały i inaczej nie potrafią :D bo coraz częściej dzieci chowią a nie wychowują czyli żarcie pod pysk,zero innego kontaktu rodzic dziecko :D

Gość krwawiewna
moim zdaniem to jak walka z wiatrakami i tak niczego im nie uswiadomicie .. tyle chamstwa w tych ludziach goryczy.. nic im nie da sie uswiadomic zyja swoim zyciem .

Gość uknino
inne fora planujemydziecko fora.jun.pl(to zalozyla jakas laska z kafeterii forum gazeta- raczej nie polecam bo tam tylko wszystkie babki maja problemy i wiecznie narzekaja i skomla :(