Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to wyglad

Małeżenstwo z Polką - wady i zalety

Polecane posty

Gość jak to wyglad

wymienaijcie

Gość jak to wyglad
up

Gość sfsgthanjik
a ty koorwa skad urwalas sie ?:D

Gość jak to wyglad
z małopolski :d

Gość sfsgthanjik
pytalem zdesperowanej

Gość marek.............
Żono,twój post mnie rozszmieszył.Polka lubi jak nią się pomiata i się ją nie szanuje,właśnie dlatego Polki tak kochają Arabów i Murzynów.Dobrze wiedzą że będę traktowane jak zwykłe śmieci a mimo to lecą na niech

Gość dd2dd2
minusy: brzydka, smierdzi, niewyjsciowa, niezaradna, mysli, ze jest niewiadomo kim, nie chce sie jej gotowac lub nie potrafi, materialistka, puszczalska plusy: czasem zrobi loda Ukrainki to prawdziwe kobiety, piekne, elokwentne, naturalne, wierne, jesli zona to tylko z Ukrainy.

Gość ten młody i przystojny
+ umie sie zajmowac domem i zawsze zarcie na stole :D - zgadzam sie z prawiczkiem : nie lubi nowych rodzajów seksu tj : oral z polykiem , wytryski na twarz , zabawy dildem , s/m , trojkaty itp , najczesciej nie ma zainteresowan , jedyny cel w zyciu to tzw zycie rodzinne :O nuda

nie znam ani jednej pomiatanej polki. to tylko slabe jednostki, my polskie kobiety mamy w wiekszosci z domu wyniesione, ze to kobiety rzadza. byl kiedys taki fajny artykul o tym, ze polki sa najbardziej agresywnymi kobietami w europie.

kobiety ze wschodu są lepsze, zyją skromnie nie mają wymagan z kosmomu , nie trują dupy , poznałem jedna i to wspaniala dziewczyna . Tylko ,ze nie chce faceta , nauka i praca , po trupach do celu .

najbardziej agresywne są te z południa ile jest tematów o biciu kobiet? Dostajecie po pysku ale co tam !! wazne ze mnie kocha !! zmieni sie kurva :O tu na kafe jedna napisala w watku moj facet siedzi w wiezeniu ,ze bil ją ale wraca do niego , najpierw wyslala go do paki a teraz wynajela adwokata zeby go wyciagnal :O

a co ty mozesz o mnie wiedziec ? jestesmy dla siebie czarnym i pomaranczowym nickiem :) ciebie nie oceniam , tylko ''wiekszosc'' a to drobna roznica normalnej polki jeszcze nie spotkalem ,albo mam zbyt wysokie wymagania

Gość wesoła poleczka,
Same zalety, żadnych wad. A i paple w zrozumiałym języku, a nie np. w kuchni przy dziecku po niemiecku:))

Zdesperowana Domowa Żona-Myślisz że taka Polka poradzi sobie z agresywnym murzynem albo arabem?Bo raczej Polka po kilka latach z arabem czy murzynem wygląda jak by była starą babcią a nie młodą i fajną kobitką .

tylko coś mało jest tych mądrych :D

no tak się składa ,ze tez dwie . jedna u mnie na uczelni , rzuciła dla niego studia i sluch o niej zaginąl - facet był z senegalu? niewazne a druga ''kręci'' się koło turka od kebaba - i jak kogoś takiego można traktować powaznie ? Wg niej biały facet jest fuu , zrozumialbym to jesli znala by ich kulture , jezyk turecki ,ale ona za przeproszeniem gowno o swiecie wie :O Wejdzie na fora poczyta ,ze to dobry kochanek i...zaczyna sie :O

Ostatnio widziałem 35 letnią Polkę z Arabem w Egipcie.Kobieta wyglądała na starszą niż moja 56 letna mama.Dla mnie masakra że kobieta może tak staro wyglądać w tym wieku.Ale się nie dziwię,bo miała kilkanaście dzieci a do tego musiała chodzić w tych arabskich strojach.Wyglądała jak siostra zakonna.Ale Polki niestety lubią takich cwaniaczków,szarych Polaków unikają jak ognia,a potem płaczą nad swoim losem

Gość kubek coli
kiedy one zrozumieją ze w egipcie czeka je niewolnicza praca??? w szwecji czy holandii nikt nie chce miec z arabami nic do czynienia , zyją miedzy nimi ale tylko biedne idiotki albo brzydkie albo wariatki szukające wrazen pchają sie w takie zwiazki :O

tak gadacie na Polki a rzadko który Polak ma kobietę z innego kraju. Skoro Polacy tacy przystojni, elokwentni, pełni szacunku, to czemu kobiety wiążą się z obcokrajowcami a kobiety zagranicy z Polakami nie? Co najwyzej dziewczyny ze wschodu, którym zalezy na wizie. Znam Murzyna z GB, opowiada, ze wbrew waszym słowom to angielki go podrywają a nie Polki, mimo, ze on wolałby Polkę, więc wasza teoria kupy się nie trzyma.