Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to wyglad

Małeżenstwo z Polką - wady i zalety

Polecane posty

Gość Moja sąsiadka tak dała estera
jak chce polke ten anglik to musi sobie ją sam poderwac:) Polki lubia adorację. Jak facet jest kulturalny, z humorem, serdeczny. Jak dba o nią:słowem, gestem. Lubią kwiaty, rozmowy, kino. Polki są w domu faktycznie pacowite ( na fotkach czy filmach xxx amatorkich widac, ze zagraniczne kobiety maja taki bałagan:O tu ciało pkazuje do oceny a za nia sterta ciuchów..polka na takie cos sobie nie pozwoli) rodzinne są:dbaja o dzieci, męża:) Są czułe. I wiele z nich ceni sobie nie pragmatyzm, a romantyzm.

do was wszystkich-A wiesz czemu chce Polkę?Bo ją będzie mógł bić a ona nic z tym nie zrobi.Zawsze mnie zastanawia czemu murzyni nie chcą murzynkę tylko zawsze białą kobietę.Otóż oni lubią białą kobietę poniżać.Mają kompleks gorszego,dobrze wiedzą że biali są technicznie mądrzejsi i zdolnejsi i dlatego biała kobieta ich dowartościowuje.Szczególnie jak ją mogą poniżać w seksie czy na co dzień to czują się wartościowi i lepsi od białego człowieka.Jakoś białego faceta nie ciągnie do murzynek ani do kobiet z innej rasy.Oczywiście są takie sytuacje ale bardzo rzadko.Faceci zawsze mówią że najpiękniejsze kobiety to są białe kobiety.Po prostu biały człowiek nie ma kompleksu i nie czuje się gorszy od innej rasy ludzkiej.

łysogłowy-> teraz już wiesz, czemu Polki nie chcą Polaków. Na szczęście udało mi się trafić na normalnego Polaka, który poziomem odstaje ponad Ciebie i Tobie podobnych :) A tak na marginesie: czarny szuka białej, bo liczy na wizę. Poza tym nie tylko Polki są białe, więc tym samym obrażasz 1/4 populacji Ziemi. Pozwól swoim koleżankom szukać sobie czarnego czy araba, niech chociaż mają nadzieję, ze będzie inny niż ty, bo to, ze ty bedziesz chciał ją lać to ona już wie. I szuka. Moze w złych miejscach.

do was wszystkich-Araby i murzyni chcą Polki bo tylko u nich mają szansę,z białych kobiet to tylko Polki lecą na arabów i murzynów.Pojedź na zachód to się przekonasz,90% białych kobiet z arabami i murzynami to są Polki.A po za tym nie rozumiem o co ci chodzi.Jak żyję 26 lat to nigdy nie uderzyłem żadnej kobiety a parę miałem w swoim życiu.Ale ok.Polki nie umieją się uczyć na błędach swoich koleżanek.Masz rację że należy dać temu spokój i nie interesować się losem Polek.Co chciały to mają a w życiu za swoje błędy trzeba płacić.Więc złośliwy by powiedział że dobrze tak Polką jak ich araby i murzyni biją.Ale jakoś nie mogę być w takiej sprawie obojętny

Gość Moja sąsiadka tak dała estera
a co wy z tymi arabami:D A czemu Polacy chca Ukrainki:)? Bo licza na darmowy sex? czy co:P

hahaha na "zachodzie" jak to szumnie określasz to Angielki i Amerykanki lubią czarnych, a raczej: te grube. Mieszkałam przez jakis zcas w kraju, gdzie 90% ludności to Czarni i oni wiązali się z Amerykankami, Angielkami, Dunkami i innymi takimi. Znałam tylko jedną Polkę, którą chciano wyrwać, ale nie była zainteresowana. Jak takiś przekonany o swoich racjach to najpierw przekonaj się jak jest naprawdę, bo żal dupę ściska. Nie narodowośc a uroda (a raczej jej brak) jest cechą wspólną kobiet związanych z czarnymi. Ładne kobiety spotykają się z białymi facetami. Znam wiele mieszanych małżeństw, ale żadnego miedzyrasowego.

do was wszystkich-Nie zawsze tak jest.Znam Polki które naprawdę są ładne i poszły za arabów czy murzynów.Nawet nie wiesz ile Polek się puszcza w Anglii z murzynami czy arabami,często chodzi tylko o seks bo w Polsce mają mężów albo chłopaków,ale chcę spróbować seksu z arabami i murzynami,czują się tam wyzwolone i takie światowe.To samo na różnych wycieczkach.Wystarczy poczytać to forum,żeby się dowiedzieć co Polki robią na wczasach w ciepłych krajach,a potem płaczą że zostały wykorzystane itp.Ale ty masz inne zdanie,więc niech każdy pozostanie przy swoim

to chyba normalne, ze chcą sobie "użyć" zanim wrócą do kraju. Fama głosi, że ci mężczyźni są dużo lepsi w łożku, więc chyba naturalnym jest, ze chcą spróbować dobrego seksu zanim zwiążą się z Polakiem. Ty byś nie chciał postukać Azjatki albo Murzynki? Zobaczyć czy jest różnica?

Szwedki są wysokie, zgrabne, higieniczne, zdrowe, Ale ponoć dosyć chłodne, bo... polodowcowe. Trzeba przyznać, atrakcyjne, zwłaszcza Szwedki młode Ale jakbyś czuł się w domu, w którym wieje chłodem?! Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny I to jest prawda, to jest fakt: dziewczęcy urok, wdzięk i takt... I chyba w całym świecie piękniejszych nie znajdziecie. Za jeden uśmiech oddałbym Chicago, Paryż, Krym! Są Francuzki, które ponoć słyną w świecie z mody, Zdobią twarze w makijaże i pachnące wody, Lecz jak czułbyś się nad ranem idąc do roboty, Gdybyś nagle poczuł w nozdrzach zapach firmy Coty, Albo zamiast pokowboić w dalekiej Syberii - co? Miałbyś całe swoje życie spędzić w perfumerii? Od Rosjanki chciałem buzi, rzekła mi: nie nada... Bardzo miłe są Węgierki, ale nie pogadasz... Czeszka tylko mnie rozśmiesza, chociaż lubię Czechów - Gdybym wydał sie za Czeszkę, umarłbym ze śmiechu! Niemki czyste, oczywiste, dobre są na żonę, Miałbyś zawsze wysprzątane mieszkanie z balkonem, Lecz jak czułbyś się w tym domu czystym, oczywistym, Gdyby w kuchni ktoś przy dziecku mówił po niemiecku??? Są Japonki bardzo grzeczne, ciche, ciemnookie, Wschodnie gejsze niedzisiejsze, skośne, niewysokie, Może dałbym się Japonce nawet zauroczyć, Ale jak tu takiej Chince spojrzeć prosto w oczy???