Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawska kotka

Mój facet nie lubi pieszczot, niech ktoś mądry podpowie co robić.

Polecane posty

Gość warszawska kotka

Ostatnio miewam coraz rzadziej ochotę na seks z nim. Zawsze lubiłam seks poprzedzony pieszczotami. Dla niego jedyna sensowna pieszczota to robienie loda, nie lubi gdy pieszcze jego szyję, sutki, brzuch. Sam również nie kwapi się zeby mnie namiętnie dotykać, głaskać, całować. Po kilku minutach minetki od razu chce wchodzić i dziwi się, że jestem sucha. Czasem jest naprawdę świetnie, zwłaszcza gdy ja mam dni płodne i po prostu jestem gotowa na szybki numerek. Co zrobić? Już wiele razy mówiłam ze potrzebuje więcej pieszczot, ale bez reakcji. Kocham go i chcę z nim być, tylko ten seks. :( Pomocy!

Gość warszawska kotka
Czy ktoś ma jakis pomysl?

Gość tata i mama buju buju
ja bym skoczył :classic_cool:

Kotko tylko ten seks :) A jesteś pewna, że wie co robić? Seks po francusku jest taki nagłośnmiony, że kazdy wie, ale nie każdy umie i ma cierpliwość. A inne elementy... Może po prostu trzeba faceta nauczyć jak tio robić

Gość warszawska kotka
tata i mama buju buju co masz na myśli?

Gość warszawska kotka
sisisliterii Nie chodzi tylko o mnie, on sam nie lubi jak się go pieści.

Gość warszawska kotka
sisisliterii Mowilam wiele razy co bym chciala aby robil. Mowie zeby mnie calowal w szyje, dotykal dloni, plecow. Nic do niego nie przemawia

To trafilas na zupelnie nieodpowiedniego partnera. Jak można połączyć namiętną pragnącą pieszczot wyrafinowanych kotkę z kimś kto chce się spuścić i zasnąć to nie wiem przepraszam.

Gość warszawska kotka
sisisliterii dobrze mi z nim, zawsze sie dogadujemy, mieszkamy ze sobą juz prawie 3 lata, planujemy ślub. Nie wiem co robić

Gość warszawska kotka
verita santa re Czyzbys tez miala taka sytucję?

Gość warszawska kotka
verita santa re jak sobie z tym radzisz? ja coraz czesciej mysle o zdradzie :(

warszawska kotka Przykro mi to mówić, ale marne masz szanse żeby cokolwiek z tym zrobić...

Gość warszawska kotka
rus1 No coś muszę zrobic, przeciez nie moze byc tak ze seks przewazy nad zwiazkiem

Gość warszawska kotka
verita santa re ja bym miala z kim ale boje sie ze sie dowie, wole nie kusic losu

zdrada jesli tylko pozbedziesz sie zachamowan moze byc dobra tylko czy potem bedziesz mogla i chciala do niego wrocic. Jak z tamtym bedzie dobrze w łóżku i zaspokoi twe pragnienia. Z miłością jest tak, że im jest dalsza tym mniej wyraźna i gaśnie. Po facecie sie polacze, upije i potem wraca do zycia. gotrzej jak sa dzieci albo jak ma on cos bardzo waznego na czym ci zalezy wtedy warto mim zdazniem to przecierpiec poudawac nawet a na boku miec swoje zycie tez intymne

warszawska kotka no ja tak samo. my mamy też dziecko więc też się boję ale co zrobić? będę go faszerowała narkotykami czy co? trudno nic nie poradzę na męża dziadka mroza

Gość warszawska kotka
sisisliterii Jest dla mnie dobry, kocham go i nie potrafie go zostawic, ma trudny charakter ale wiem że mnie kocha. Jestem zalamana

Gość warszawska kotka
verita santa re Wspolczuje Ci, ja w sumie zawsze moge sie wycofac, ale po takim czasie bycia z nim juz nie chce szukac nikogo innego.

Gość warszawska kotka
verita santa re Nie, zawsze jest jakis powod tej zlosci, najczesciej ja, bo brak mi dobrego seksu i chodze nerwowa, czasem sama prowokuje klotnie

a on się złości bez powodu? mój mąż się złości, odmawia mi seksu, nie chce mnie nawet pocałować. koniec ,świata z nim. i tylko zazdrosny chodzi i podejrzewa zdradę na każdym kroku chociaż nigdy go nie zdradzałam

u mnie to samo niby ja bywam rozhisteryzowaną kupką hormonów a on się zachowuje jakby miał ciągły nieustający stan napięcia przedmiesiączkowego ile jesteście razem? my 5 lat

Hehe- kobiety... Facet jak chce seksu to się go wyzywa od świń, zboczeńców, "bo tobie to tylko na jednym zależy" itp, a w rzeczywistości macie tak samo, tylko że może nie tak często... Zakrawa na lekką hipokryzję co? "No coś muszę zrobic, przeciez nie moze byc tak ze seks przewazy nad zwiazkiem" Nie wiem czy nie może, ale to jest jedna z głównych przyczyn rozpadu związków.