Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest kilka opcji

Moja dziewczyna nie lubi mojej najlepszej przyjaciółki. Jak to pogodzic?

Polecane posty

Gość mag19
laski są takie wredne,widza ,ze facet ma dziewczyne a i tak udaja wielka przyjazn i mu sie narzucają

moj byly facet tez mial przyjaciolke od kilkunastu lat,rzem chodzili na spacery,koncerty i do pubow,on mi o niej powiedzial na poczatku juz,wiec sie nia nie przejmowalam do czasu...Okazalo sie ze przez nia wszystkie jego zwiazki sie rozpadly,bo ona zawsze byla wazniejsza niz jego dziewczyny.Pisala do niego a on lecial jak pojebany z wywieszonym jezorem,mam nadzieje ze dziewczyna cie kopnie w dupe tak jak ja to zrobilam i nie bedzie sobie zycia marnowac,ma racje,bo kiedy ja mojemu dalam ultimatum tak wybral nas obie a ja tak dalej zyc nie chcialam,teraz po 3 latach po rozstaniu ja jestem w bardzo szczesliwym zwiazku,a on nadal sam bo juz 2 dziweczyny go rzucily z powodu tej krowy.Tak wiec przygotuj sie na samotnosc.Ja sie meczylam 4 lata bo myslalam ze w koncu zmadrzeje,ale tak sie nie stalo.

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
na przyjaciółke lecisz cały czas bo duuupy ci jeszcze nie dała. przeleć przyjaciółkę i zdecyduj która lepsza