Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..aga..

W ktorym miesiacu pojawil sie wam brzuszek?

Polecane posty

Gość ..aga..

Tak ze nie moglyscie dopiac spodni?

Gość kaja1987r
mi dopiero tak w 7-8. W 4 brałam ślub i miałam na sobie nie poszerzaną suknie ślubna co uszyta była na mnie przed ciąża..

Gość ..aga..
A rozstepy masz po ciazy?

Gość kaja1987r
jak cholera

Ja nie mogę dopiąć spodni już od trzeciego miesiąca... Mam brzuszek, ale mały i na szczęście, na razie żadnych rozstępów. Ale generalnie nic oprócz brzucha i biustu mi się nie powiększa, nie tyję całościowo:)

Nie przesadzając, ale brzuszek miałam od razu praktycznie, chyba od 2miesiąca. Co prawda widoczny tylko gdy byłam nago, ale już widać było. A od 3 miesiąca ludzie już się orientowali :)

Gość gryczka
Też nie mogłam dopiąć spodni od 3 miesiąca. Od 4 nosiłam ciążowe.

Gość ..aga..
A ja rozpoczynam 4 miesiac. Slyszalam ze rozstepy pojawiaja sie pod koniec ciazy bo pod koniec gwaltownie brzuch rosnie.

Gość kvgfrfdyredjgfvgkh
Ja jestem na początku czwartego i już dopinam sie w jedne spodnie, a i one cisną... Brzucha typowo ciążowego jeszcze nie mam, brzuch mi się powiekszył jak zwykle przed okresem już trzy miesiace temu i tak już zostało - chociaż @ nie przyszła :)

Gość ..aga..
A to wasza pierwsza ciaza?

Moja pierwsza. Boje się tych głupich rozstępów... Nie wiem dlaczego, ale takie idiotyczne mam myśli, że mi skóra pęknie w ich miejscach😭 Wiem, że to idiotyczne, ale nie mogę się oprzeć... Moja koleżanka tak przytyła, że miała rozstępy od powyżej kolan do dekoltu...

Gość kvgfrfdyredjgfvgkh
Moja pierwsza

Gość ..aga..
Jak sie poloze to jeszcze takiego brzuszka nie mam

Moja była pierwsza, brzuszek dopiero na początku 6 miesiąca wcześniej byłam płaska i normalnie chodziłam w swoich spodniach sprzed ciąży. Za to w 9 mi tak dowaliło że w szpitalu jak chodziłam na ktg pytali czy bliźniaki hehehe.

Gość mi bylo widac w 5-6
taki wiekszy. a wczesniej byl taki jakbym sie fasoli najadla

Gość ..aga..
Ja tez sie boje rozstepow i jestem juz mysli ze bede je miala..:(

Gość ..aga..
Kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze. * Kasia a co zrobilas ze na brzuchu sie nie pojawily?

Ja nie miałam wcale rozstępów przez ponad 8 miesięcy, smarowałam się kremem Fissan. Przytyłam 30kg przez całą ciążęi dopiero na jakieś 3 tygodnie przed porodem wyszło mi trochę na brzuchu, no i zostały. Nawet krem nie pomógł :/ Dziś, po 4 miesiącach, niestety oponka została, rozstępy widoczne również. Ogólnie skóra mi się rozciągnęła.

Gość anglistek polny
Od 2 miesiąca mogłam zaoberwowac już zmiany w wielkości brzuszka, od 3 nie dopinałam spodni i już było po mnie widac ciążę :) Przez całą ciążę przytyłam 18 kg i właściwie rósł mi tylko brzuszek, do końca zostałam szczupłą osobą.

Gość anglistek polny
pierwsza ciąża

U mnie brzuszek pojawił się ok 9 tygodnia - wtedy też zaczęłam chodzić w spodniach ciążowych z pasem bo w normalnych już nie mogłam się dopiąć. Teraz zaczęłam 7 miesiąc i brzuszek systematycznie rośnie :)

Gość mirabel:-)
od 6 miesiąca znajomi orientowali się, że jestem w ciąży, wcześniej nie było brzuszka widać, niestety teraz jestem w 9 mscu i ma straszne rozstępy w dole brzucha, mimo że przytyłam tylko 9 kg

Gość gryczka
Pierwsza ciąża. Ja przytyłam 15 i rozstępów nie dostałam na brzuchu. Na piersiach 2 albo 3 malutkie, od spodu, a na tyłku to nawet nie wiem, nie przyglądałam się :-) Ja smarowałam przez cała ciążę (ale niezbyt regularnie) brzuch, pupę i piersi najpierw balsamem a potem oliwką przeciw rozstępom Babydream z Rossmana. I czasem masłem do ciała Ziaja.

mi też zaczął rosnąć w 6 miesiącu... teraz leci 28 tc i mam 82 cm w najszerszym miejscu na brzuchu więc jeszcze nie jest źle... aaa w spodnie przedciążowe jeszcze się mieszcze. Dzisiaj je miałam na sobie :)

Gość strzyga__
w 5 miesiścu musiałam minimalnie poszerzyć sukienkę do ślubu. w pracy co błyskotliwsi zorientowali się jak byłam pod koniec 6 msc /bo cholera wiatr zawiał i mi się sukienka na brzuszku opieła/, reszta w połowie 7. na koniec mnie dopiero wybrzuszyło. rozstępy są, zaczęły być widoczne dopiero po porodzie. oponki nie miałam żadnej, skóra się szybko zeszła. to była pierwsza ciąża.

Gość nata83
Na przełomie 4/5. Pozdrawiam!

Gość ..aga..
ciekawe. Te rozstepy sa okropne