Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochanieee

Potrzebuję porady...

Polecane posty

Gość niekochanieee

...zarówno mężczyzn jak i kobiet. :) Byłam przez pewien czas z facetem (dosyć krótko, bo kilka miesięcy), jednak wydawało mi się, a niemal jestem tego pewna, iż mnie kochał. Starał się o mnie, wspierał mnie. Wszystko było dobrze do pewnego momentu. Jakies 3 tygodnie temu uznał jednak, że mnie nie kocha. Potem jednak doszedł do wniosku, że chce spróbować. Następnie posprzeczaliśmy się bardzo, zrobiłam z siebie w złości idiotkę - on stwierdził, że po tym nie chcę już ze mną być na 100%. Jednak wcześniej też tak mówił, a potem chciał wrócic. Co powinnam zrobić? Walczyc? W jaki sposób? Nie mogę odpuścic, bo bardzo mi na nim zależy. Nie wiem co powinnam teraz zrobić...

Gość kurde balans i coś jeszcze
masz rację - "wydawało ci się". dlatego jest tyle nieszczęśliwych kobiet bo zamiast realnie spoglądać na całość, szukają "motylków w brzuchu". :D

Gość niekochanieee
Nie mam. Więc dlatego chcę walczyć, bo potem mogę tego żałować. Przyznam się, że kilka razy postąpiłam olewająco wobec jego osoby i wiem, że ma o to żal, bo wkłótni mi to wyznał.

Gość niekochanieee
up...

Gość niekochanieee
może teraz ktos cos doradzi?:)

Gość AAAaleja róż
" Przyznam się, że kilka razy postąpiłam olewająco wobec jego osoby " A on tego nie robił i nie robi ? Daj sobie z nim spokój zmarnował Twój czas, byłas prawie pewna że kocha tak? ale jednak odwidziało mu się, nie był z tobą szczery i pozwolił bys była prawie pewna... ty raz zrobiłas siebie idiotkę w nerwach jak dla mnie on idiotom jest cały czas. Sama jednak odpowiedziałas sobie na twoje pytania "Co powinnam zrobic? Walczyc?...Nie mogę odpuscic" Wiec jak nie możesz to nie odpuszczaj ale szczerze nie jest to warte zachodu i cierpienia... teraz cierpisz ale ten szczeniak zada ci jeszcze wiecej bólu gdy każde twoje staranie będzie lekceważył... bo się rozmyśli bo już nie chce, bo coś tam wymyśli, bo lepiej się rozstac... tacy faceci powinni miec naklejke "toksyczny" by wiedziec z kim nie mozna zaczynac...

Gość AAAaleja róż
omg...."idiotą" powinno byc... już ta godzina że jednak myślenie mi nie idzie... reszte tekstu aż boję się sprawdzac ;P