Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karcia20111

sciaganie koloru z czarnych

Polecane posty

Gość karcia20111

wiecie cos moze na ten temat czy to az tak by zniszczylo wlosy , chcial;a bym miec brazowe lekko moze w rudy ,,, z kazdym razem martwie sie w jakiej beda kondycji . mam dlugie wlosy ,moge sie poswiecic i troche je potem obciac

Gość ryzykfizyk
ja od wielu miesięcy przymierzalam się aby zejść z czarnego. jutro mam termin u fryzjera na dekoloryzacje + polozenie farby naturalny brąz, fryzjerka zapewniała, że gdybym zdecydowała się na blond byłby większy problem natomiast z czarnego na brąz włosy podobno nie odczują aż tak bardzo. Mam nadzieję, że nie zniszcze sobie włosów :(

Gość ryzykfizyk
jutro będę mogła konkretnie na swoim przykładzie wypowiedzieć się :) mam nadzieję, że pozytywnie :P ;)

ja mialam sciagana ciemna czerwien i fryzjerka mowila,ze czerwony i czarny to najgorsze kolory do sciagania odradzila od razu farbowac na blond, bo mowila, ze nie chwyci i zgodzilam sie na braz wlosy o dziwo nawet byly w dobrym satnie ale to tylko dzieki mocnym odzywkom z kolei skora z przodu na glowie po dekoloryzacji to byl jeden wielki strup, saczyl sie plyn, swedzialo...masakra...musialam smarowac roznymi masciami, olejkami zeby sie zagoilo

Gość 28kasia
mozesz sciagnac sama w domu dekoloryzatorem Loreala:) a pozniej zafarbowac na wymarzony kolor. Ale....jak znam zycie...najbezpieczniej u fryzjera