Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karcia20111

sciaganie koloru z czarnych wlosow

Polecane posty

Gość karcia20111

wiecie cos moze na ten temat czy to az tak by zniszczylo wlosy , chcial;a bym miec brazowe lekko moze w rudy ,,, z kazdym razem martwie sie w jakiej beda kondycji . mam dlugie wlosy ,moge sie poswiecic i troche je potem obciac

Gość Zzulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Z tego co wiem najlepiej jest użyć rozjaśniacza :)

Gość a.s.l
ja robiłam to kilkakrotnie :) z czarnych na rude, na brąz, i w końcu na blond :P jeśli chcesz rozjaśnić włosy o jakieś dwa tony to jeszcze nie tak źle sprawa wygląda... włosy i trak będą zniszczone i nie będą miały takiego połysku jak przed. na takie zabieg trzeba się udać do fryzjera bo jest to bardzo ciężki zabieg dla włosów, trzeba je obserwować jak się zachowują i jak się rozjaśniają no i oczywiście umiejętnie nałożyć środek do ściągania koloru. ja się bardzo mocno uparłam na blond przy czarnych włosach i wszystko zakończyło się maszynką na 12 mm bo tyle miałam odrostu :) więc nie polecam osobom które nie zbyt szaleją z fryzurami :) jedyne co mogę polecić na takie włosy to kilka bardzo drobniutkich refleksów i mycie włosów szamponem rumiankowym, najzwyklejszym z kiosku. Nakładamy szampon na włosy i mocno "pierzemy" można tak ze 3 razy i zostawić szampon na jakieś 15 min...powtarzać zabieg do uzyskania pożądanego efektu.. Stosować do tego maski nawilżające bo nasz tani szamponuś wysusza ciężko włosy :)