Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednazwieluinnych

mój życiowy problem

Polecane posty

Gość jednazwieluinnych

mój problem to BEZDZIETNOŚĆ. poroniłam 3 razy w 3,4, i 6 mscu. pragnę dzieci ale nie mam juz siły sie o nie starac. na widok dzieci płacze, na wieść o ciązah i porodah kolezanek płaczę itd. sama ze soba już nie wytrzymuje ten ból w sercu jest straszny. czy pójść do psychologa? co robić?

Gość Moja sąsiadka tak dała estera
współczuje ci..tez bym chciała dzieci:)

Gość kurka33345
a tyle dzieci czeka na adopcję???

Gość jednazwieluinnych
gdzie???? lepiej najpierw sie zorientuj w temacie..

Gość dgjhdjkdfjhdgjkhgj
Jak to gdzie? Formalności związane z adopcją trochę trwają, ale jak tak bardzo chcesz mieć dziecko to dlaczego nie adoptujesz?

Gość kurka33345
Myszlisz że niemowlak to taka bajka jak w reklamach,wiecznie uśmiechnięte,zadowolone?

Gość oiuh
dlaczego nie adoptujesz? kurwa co za pytanie ,adopcja to ostatecznośc ,kazdy chce miec potomka z własnej krwi i kosci zamiast brac kota w worku z niepewnymi genami.

Gość alinka39
oj matka polka sfrustrowana sie odezwała

Gość magielale
ta co to na adopcje namawia dziewczynę sama będzie w takiej sytuacji mówie to ja wróżka Eliazaaza

Gość maciej z maciejowa
A może sprubój z innym facetem.Ja się polecam.Nie dość że zrobię ci dzieciaka to jeszcze dostarczę kilku orgazmów:D

Gość dgjhdjkdfjhdgjkhgj
magielale - toś mnie wystraszyła, spać nie będę mogła po nocach :P Ja bym adoptowała już dawno, ale mój mąż ma takie samo zdanie jak Wy - że lepsze dziecko rodzone, a nie chcę skazywać dziecka na to żeby czuło się mniej kochane, choćby mąż nie robił tego umyślnie I jak słyszę takie pieprzenie o znanych genach - przede wszystkim liczy się wychowanie!!! Geny to nie wszystko, Twoje rodzone dziecko też moze nagle na coś zachorować chociaż w rodzinie nie było takich przypadków albo mieć jakies skłonności wcale nei po mamie i tacie

Gość dgjhdjkdfjhdgjkhgj
Sama widzisz, że ciężko Ci bedzie donosić I co? Lepiej skamleć że się nie ma dzieci niż przygarnąć jakieś?

A jestes moze z Warszawy? W Warszawie slyszalam o bardzo dobrych terapiach. Bo czesto problem tkwi wlasnie w psychice...