Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tele_pizza

Praca w Telepizzy

Polecane posty

Gość michal_us
Pracowałem tam kiedyś, na dłużej nie polecam, ale od czegoś trzeba zacząć, w sam raz jako praca dorywcza

Gość opp[opojjop
moja córka roznosiła ulotki w telepizzy poltorej miesiaca , była kazdego dnia prócz niedziel . Zapisywała godziny , a gdy pzryszło do wypłaty brakowało 28 godzin . Mąz musiał zareagowac i wleciec tam z hukiem to bez słowa wypłacil wszystko . zlodzieje !

Gość Gosssik_mai
Pracowałam 2 lata temu w telepizzy przez 1,5 roku. Zrezygnowałam, bo nie wytrzymałam dłużej. Nie polecam. Nie ma ustalonych przerw (czyli jeśli jest tłum ludzi, pracuje się na okrągło cały dzień) poza tym przepracowane godziny... wielokrotnie zdarzały się błędy w ich liczeniu. Trzeba samemu pilnować i najlepiej sobie zapisywać, choć to i tak nie jest podstawą do ich dodania! Dlatego nie polecam tam pracować, lepiej znaleść pracę, która będziemy lubić, i w której po miesiącu pracy nie będziemy cierpieć na obolałe nogi, kręgosłup czy kark. Niestety to praca na stojąco, stoi się cały dzień po 10-11 godzin, nierzadko dłużej- niepłacone nadgodziny, gdy mamy tłum ludzi na lokalu, bądz są zamówienia na dostawie. Wiele moich znajomych odeszło przede mną, zawsze z tych samych powodów- mieli dość. Telepizza to wylęgarnia niewolników, rzadko znajdzie się dobry szef, który do tego nie dopuści, najczęściej szefowie zmiany pozwalają sobie na wszystko (łącznie z siedzeniem i czytaniem gazet, rozmowami telefonicznymi), gdy ty musisz zapierdalać za nich, bez żadnej pomocy. Takie życie, kto musi, ten pójdzie tam pracować, ale raczej i tak zrezygnuje po miesiącu, tylko nieliczni wytrzymają dłużej.