Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeklęte pragnienia

moje przeklęte obsesyjne pragnienia REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość hot rabbit
Jestem i ja. :) Cześć. Nic nie mogę obejrzeć. :(

Gość hot rabbit
Witami iooo. :) Jak mija ranek?

a w zasadzie juz powinno mnie nie byc ale jeszcze siedze z Wami :) zatem do wieczora🖐️

Gość hot rabbit
Miłego dnia.

"Misiu - ukradli tobie, ukradnij i ty." I nieśmiertelne - "Klient w krawacie jest mniej awanturujący się." :D

Witam Panie ;) tego Jaki teledysk? Ałłę? Piosenka bardzo piękna. Ałła źle mi się kojarzy ale Dostojewski też źle mi się kojarzy :D W "Idiocie" jest taki cudny fragmencik pokazujący jak ludzie wielcy potrafią być ograniczeni.Najmłodsza córka generała Jepanczyna, upadła tak nisko, że wyszła za Polaka :D szlachcica, ale Polaka :D Ukłon w stronę Barei :D też kocham ten cytat :D i to jak te słowa świetnie grają w filmie :D Jane Mianuję Cię odpowiedzialną za wklejanie linków do zdjęć z mężczyznami ;) mnie to nie kręci. W kwestii podobieństwa zdjęć z gifu do uprzednio wklejanych zdania nie zmieniłem, ale dyskusję zamykam jako bezcelową ;) broom "ja ukradnę" :D Uwielbiam, po prostu uwielbiam :D hot rabbit I jakiś króliczek ;)

Hej być miało ale nie wyszło jakby. :D A ukradniesz w krawacie czy bez?

PP czerwcem dywanu dla Ciebie barwic nie zamierzam.Czołobitnych tekstów bić tyż :-) nie .Zamykaj sobie, zamykaj.Rozumiem, ze mnie ignorujesz a wraz z Tobą cała urocza reszta Gawiedzi. Ja od wklejania linków nie jestem.

Gawiedź. To bardzo milusie określenie. "G" się wymawia tak z głębi języka. To bardzo jest przyjemne.

G pod względem artykulacji jest tylnojęzykowa jest tylnojęzykowe, ale Twoja charakterystyka bardziej mi się podoba :-)

Tam pejoratywnie. Liczy sie kontekst. Zgoda, nie jest to najszczęsliwsze okreslenie na bywalcow tego forum. Moglabym napisac zamiast "gawiedz"-fanki PP bylo by szczęśliwiej. Ale ja szybko myslę i po prostu pisze od razu.

Ja się przyznałam publicznie,że jestem krnąbrna,przemądrzała ale nie jestem ignorantką ;-) Nie jesteś od wklejania linków, wiadomo. Jeśli jednak wpadnie Ci w ręce zdjęcie z jakimś fajnym panem to ja bardzo proszę :-)

A mnie to się nawet linki nie otwierają i tyle mogę na ten temat powiedzieć. :)

Piszesz... Hmm... Bo ja wiem czy też nie chcę dojść. Może nie będę podejmowała ryzyka i prób.

Jak tu cisza. Nic się nie dzieje. :D Taka piosenka disco polo była.

A ja mam poważną sprawę tylko nie wiem jak zacząć. Ktoś się podszywa pod "brum" i "broom". Robi różne psikusy. Nie mogę nad tym zapanować. Z góry przepraszam ale co złego to nie ja.