Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeklęte pragnienia

moje przeklęte obsesyjne pragnienia REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość klopf klopf klopf
I ta krew.... taka nęcąca..... wampirze...

Gość klopf klopf klopf
wrzuciłam sobie ten obrazek na pulpit, trochę się z nim identyfikuję

Gość klopf klopf klopf
eee lepsza tamta tapeta z miłą, młodą damą... ten wampir wygląda niestrasznie...... tak nędznie.....język jego ciała mówi "zaopiekuj się mną"!

Gość klopf klopf klopf
:D - ale rozbawił mnie ten obrazek z wampirami i nietoperzami w akcji (skąd Ty takie cuda wynajdujesz?) Ps1 słyszałam takie pogłoski, że nietoperze bardzo lubią wkręcać się we włoski, tylko nie wiedziałem że to są włoski...łonowe

Gość klopf klopf klopf
'Natomiast młode damy z nożami pozdrawiamy" Nóż to bardzo dobra rzecz, niezbędna każdej prawdziwej damie. Można nim pokroić chleb, na kolację, dla swojej rodziny a w razie napadu boleśnie zranić przeciwnika. Na tą broń nie trzeba pozwolenia, jest w każdym domu. Zwrócona ostrzem w kierunku drzwi, broni śpiącego właściciela przed nocnymi atakami zmor, duchów i innymi nieczystymi mocami. I co najważniejsze - nóż zabrany do łózka może sprawić tyle zabawy ;)

:D nóż w łóżku, nóż w wodzie, nóż we wzwodzie, nóż Kolesowa :D (jeśli ktoś wie o co chodzi) nóż Kuby R... Skąd i jak je znajduję? Dobieram różne słowa i wpisuję w wyszukiwarkę. Ot i cała tajemnica. Ten nietoperz, nie wygląda mi na wkręconego, on się raczej wpił zębami i pije. Nie wiem, czy tylko krew :classic_cool:

Gość o nożu
o nożu można by dużo lecz długie wiersze nużą... Można też zmienić temat miast pisać o nożu poemat. Nietoperz też piękne zwierze, choć kotki wolę szczerze... Zwłaszcza odrobaczone, umyte i odpchlone :-P

Gość o pogodzie?
To już było to już wszystkim się znudziło Może zamiast o pogodzie o bdsmowej modzie?

Gość klopf klopf klopf
o bdsm-owej modzie... Fajnie, bo ja mam (nieśmiałe) pytanie Czy ktoś z Was lubi ubierać się w lateks?

Gość lateks?
Bywało ale już dawno temu. Potem jakoś przestełam go lubić. A teraz rzeczy lateksowe są naprawde ładne. Pomyślę o tym: -)

Gość klopf klopf klopf
ale wygodnie jest w takim lateksie? Nie podrażnia? Skóra chyba nie oddycha, poci się. Chyba jednak wybiorę skórę

Gość właśnie tego chcę
Tak w lateksie się pociąg, zdecydowanie. Przez to jest mało wygodny.

Gość klopf klopf klopf
Więc lateks warto ubrać na chwilkę a potem zrzucać ubranie. Tak bedzie najlepiej. Ok dobranoc. Pa

Dzień dobry klopf szukałam czegoś lateksowego, kilka dni temu oglądałam fajne rzeczy na angielskiej stronie.Niestety nie mogę już na nią trafić.Potem jeszcze spróbuję :-) Mnie podobają się takie buty http://allegro.onet.pl/christian-louboutin-jesien-zima-sexi-kozaki-i1433369540.html Trochę drogie i niestety nie nadają się do cioci na imieniny :-) zostanę chyba przy takich http://allegro.onet.pl/christian-louboutin-kozaki-skorzane-38-promocja-i1421966694.html Miłego dnia

Obie pary są piękne. Ale te drugie, bardziej zwykłe, są świetnym przykładem, jak można połączyć elegancję z powabem, erotyzującą aurą. Gratuluję Pani gustu :) Bardzo sexy, proste i ta drobniutka ekstrawagancja, czerwona podeszwa. Cudne!