Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiczek asikowy

Czy dobrze się odchudzam??????????

Polecane posty

Gość kasiczek asikowy

Przykładowo, dziś: Rano, przed śniadaniem siłownia - ćwiczenia siłowe ok 45 minut śniadanie - 5 kromek pieczywa chrupkiego (tego tekturowatego po 19 kcal) z : plasterem szynki, plastrem sera, 2 plasterki łososia, a jedna kromka z serkiem bieluchem do tego kawa z mlekiem w miedzyczasie popijam wodę powiedzmy drugie śniadanie: zupa fasolowa - sama gotowałam, z dodatkiem parówki z indyka i odrobiną śmietany 10%, jedna miseczka szklanka soku wielowarzywnego obiad: 2 małe sznycle z indyka z grilla, porcja fasolki szparagowej, porcja warzyw z patelni w planie ze dwie herbaty czerwone, może jabłko lub grejfrut, może jogurt naturalny

Gość e-tinkaaa
jak dla mnie za mało bialka i za duzo syfu typu hrupkie chlebek i brak kolacji długo nie pociągniesz odchudzanie to zmiana nawyków jedzeniowych a nie 2 tygodnie na chrupkach

Gość kasiczek asikowy
dziś miałam wolne, więc powiedzmy że to moje żywienie w weekendy. Normalnie, w ciagu tygodnia jem rano musli z mlekiem, lub jajka, chudą wędlinę., serek wiejski, takie tam. Zawsze kawa z mlekiem. w pracy zjadam duży jogurt naturalny, serek wiejski, ew. jakiś owoc. i szklanka soku wielowarzywnego. Po pracy jem obiad. Warzywa na patelnię z indykiem lub piersia z kurczakiem. Gulasz z indyka. Makaron pełnoziarnisty z chudym mięskiem i sosem pomidorowym, klopsiki z mielonego miesa drobiowego lub indyczego do tego kasza gryczana. Później jem już tylko jakiś owoc, ewentualnie jogurt, czasem kisiel lub budyń, ale staram się rzadko. Woda, herbata czerwona. Do tego fitnes 2 razy w tygodniu i raz siłownia.