Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frereeewwwee

Porażka. mam 29 lat i

Polecane posty

Gość nie no bez przesady
gorset jak gorset, ale może jakieś stringi od czasu do czasu, a pod spódniczkę czy sukienkę pończochy - i myślę że już będzie git :)

Gość maniuś22
o tego trzeba mieć naturalny dryg , ja się w tym czujesz nie dobrze to nie zakładaj, facet jak kocha to zrozumie , załóż koronkową bieliznę i podwiązki, wystarczy

Najpierw pochodz sama w tym chwile, żeby sie przyzwyczaić. Nie musisz robic striptizu czy tańca na rurze :) Kup żel do masaży i zaproponuje, że wymasujesz mu plecy, gwarantuje, że facet sam bedzie dalej wiedział co robić :) Do pracy to raczej sie nie nadaje, bo mało wygodne, ale przeciez nie musisz sie z nim spotykac zaraz po pracy :) Manius 22- no ja akurat siedze na forum, bo ukochany na sluzbie :)

Gość frereeewwwee
hm, sprobuje, tzn najpierw przejde sie do sklepow. no i nikt nie odpowiedzial mi co z tymi figami is tanikami. czasem mam (taki przyklad zeby zobrazowac tylk0> czerowne majtki, czarny stanik no i to tez kiedys skomentowal ze jak ja wygladam. czy wy macie tyle zestawow ze tylko zestawami nosicie stanik plus majtki? :(

Gość nie no bez przesady
ja nie zawsze. Jak mam np stanik czarno-czerwony, to do tego czasem zakładam czerwone majteczki (albo odwrotnie - do jednokolorowego stanika kolorowy dół) itp... I absolutnie nie uważam, że to niekobiece czy coś :)

Gość 222222222222222222222222222211
ja tez nie mam i moj facet tez ostatnio jak przechodzilismy w centrum handlowym obok wystawy sklepu z bielizna (manekiny fajne ubrane) rzucil ze moglabym sobie kupic cos fajnego. tylko ja mam taki problem ze jestem niewymiarowa i bardzo ciezko mi trafic na cos co na mnie pasuje wiec nie kupuje tego co mi sie podoba a to co na mnie dobrze lezy. ogolnie ladna bielizne, jakies koronki, siateczki bardzo mi sie podoba ale w komplecie stanik+majtki. ale juz jakies pasy do panczoch, ponczochy wydaje mi sie ze do mnie nie pasuja! podoba mi sie na innych kobietach ale wydaje mi sie ze te kobiety na codzien tez sa eleganckie. ja bym chetnie zalozyla takie ponczochy z pasem pod spodnie ale nosze dzinsy i sportowe buty-troche to glupio. co innego buty na obcasie.

Gość siostra richarda
a podobno noszenie bielizny nie z kompletów jest ostatnio modne :)

Gość twptwptw
Żałosne zdeczka jesteście, "dla faceta wszystko-nawet kosztem tego, że mi będzie z tym źle" już widzę jakby faceci poświęcali się z każdą waszą sugestią tiaaa... Kupuję bieliznę taką jaka mi się podoba i taką w której ja się dobrze czuje, a co do autorki - nie rób nic na siłę, jeśli ci coś nie pasuje to się na to nie zgadzaj, tyle