Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę znaleźć

Pomóżcie mi prosze znaleźć kocyk

Polecane posty

Gość nie mogę znaleźć

Nie mam pojęcia co wpisać w allegro jak wpisuję ażurowy to nie wychodzi, na szedłku też nic nie ma Chodzi mi o taki kocyk dziecięcy jakby ręcznie robiony na szydełku. Widziałam kiedyś takie na allegro ale to było dawno i jeszcze nie byłam zainteresowana kupnem, a teraz bardzo chcę kupić i nie mogę znaleźć. Moze któraś z mam wie o co mi chodzi i ma link do jakiejś aukcji?

Gość nie mogę znaleźć
o piękny, ale jak stamtąd to zamówić? Właśnie czegoś takiego szukam ale najlepiej żeby na allegro było.

Gość W Smyku są! Widziałam przed
Wigilią. Firma Cool Club. Co prawda widziałam tylko niebieskie w paseczki, ale może mają i inne kolory. Nie wiem jaki był ich rozmiar bo były złożone w kostkę i spięte wieszakiem. Cena ok. Polska firma. Jakość ok.

Gość nie mogę znaleźć
to muszę się wybrać do smyka. Mam nadzieję, ze jeszcze będą. Najbardziej by mnie urządzał beżowy, kremowy, biały, ale i niebieski w paseczki przeżyję.

Gość W Smyku są! Widziałam przed
A skąd jesteś, jeśli mogę zapytać? Jeśli z Warszawy to na 100% były na Kruczej, na II piętrze po prawo od wind, za łóżeczkami (tuż przy samej ścianie z pościelą, były po przywieszanie do kolumny razem z różnymi śpiworkami itp.). Nie widziałam innych kolorów, ale też się specjalnie nie rozglądałam za nimi, więc możliwe że są... Po prostu tylko koło nich przechodziłam i zapamiętałam je bo wyglądały dokładnie jak te angielskie i amerykańskie (z jednej strony dzianina/ażur, a na odwrocie flanela) Bardzo atrakcyjnie wykonane.

Gość nie mogę znaleźć
Nie nie jestem z Warszawy. Jutro się wybiorę do smyka i poszukam. Ten z mamas& papas jest po prostu zachwycający. Jak nie będzie w smyku to mi zostanie ten z Ikea ale on jest bardzo duży.

Gość to chyba normalne że mogą mu
a nie lepiej kupić włóczkę i samemu na drutach wydłubać?

Gość Ja kupiłam ceramiczną
Mogą być jeszcze poza Smykiem w sklepach Mothercare. Tam są właśnie takie angielskie. I możesz jeszcze sprawdzić w Marks&Spencer jeżeli masz w mieście w którejś galerii te sklepy.

Gość nie mogę znaleźć
To poszukam w tych sklepach. Niestety sama nie potrafię zrobić. Raz zrobiłam szalik na drutach i był paskudny. Więcej nie będę próbować.

Ja robie kocyki na szydełku jak chcesz mogę zrobić co do ceny się dogadamy. Pisz na maila btabor26@interia.pl

Gość a możesz podać cenę
za taki kocyk?

Gość kdkdkdkdkdkdkdkd
w mothercare sa kocyki azurowe, biale, kremowe, niebieskie, rozowe i chyba zolte w cenie 35 zł, w smyku bodajze widzialam je tez

to zalezy jaki masz na mysli rozmiar tego kocyka bo taki standardowy dal dziecka to robiłam za 60 zł z kosztami nici