Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sex oralny a pierwszy sex

Polecane posty

Czy seks oralny podczas pierwszego razu z nowym facetem jest dobrze postrzegany?

Gość Manius69
No bardzo. Ja takie kobiety poważam i szanuję :classic_cool:

Gość laola20
bardzo dobrze. bez tego pierwsze spotkanie się nie liczy

Gość wquurwiony
na dobra sprawe mozna na oralu poprzestac, chyba, ze macie jakies opory przed tym lub tez zalezy wam na "pelnoprawnym" kontakcie seksualnym, no ale juz jak chcecie. bzdurne jest stwierdzenie, ze to czy tamto nie wypada, seks jest dla ludzi, ma on byc zrodlem przyjemnosci, nie zas podlozem do rozmyslania czy takie zachowanie bedzie "wypadalo" czy tez nie.

czyli w kakao też można jak się komuś zachce?

Gość Dziewczynąjestem.
Bardzo zły pomysł - za to się idzie do więzienia ;)

wqurwiony ja tez to tak widze. jesli juz sie decydujemy nie powinno być oceniania wypada niewypada tylko zabawia i przyjemnosc. niestety tyle sie naczytałam o gierkach mezczyzn i ich dziwnym toku myslenia w sprawach seksu ze boje sie ze coś moze sie spieprzyc. A jest to pierwszy raz mi naprawde zależy. Dlatego pytam

Gość oranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja robię lodzika każdemu na powitanie. Wyobraźcie sobie jakie to bywa męczące :O Przed wigilijną kolacją omal nie zdarłam skóry z całych (pełnych i ponętnych) warg nim skończyłam witać wszystkich wujów, kuzynów, ciotecznych stryjów i wujecznych pociotków... I jak później zasiąść do barszczu... ;)

czy podszywaczom wisanie tych kretynskich postów daje taka satysfakcje ? moze to ich jedyna satysfakcja jaka sa wstanie miec ;]

Gość oranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bo mi spełnienie daje tylko zrobienie siarczystego loda i masaż mięśni kegla termosem ze stali nierdzewnej :classic_cool:

Gość Jikiłgn'n.
W wigilię robisz lody ;). Ale zabawa.

Gość wquurwiony
wiesz, to juz zalezy od twojego faceta, najprosciej stwierdzic, ze gdyby w razie nabral takich "sredniowiecznych" pogladow na ten temat, co jest w zasadzie niemozliwe, no to coz, jest pewien problem. mozesz mu wtedy powiedziec: "myslalam, ze jestes inny, niestety bylam w bledzie, coz..." chociaz sprawa jest w miare ciezka, dla jednej i drugiej strony. moze powiedz mu, zeby on ustalil "plan", choc znacznie lepiej jest nie ustalac czegos takiego, lecz robic wszystko spontanicznie, niemniej jednak pozwol mu sie wykazac, w koncu to facet:) a gierkami facetow raczej sie nie martw:) jezeli sytuacja tego nie wymaga(czyt. zalezy im na kobiecie I ich nie wkurza W TYM MOMENCIE, tzn. na te chwile nic do tej kobiety nie maja, cos w tym stylu:d) to gierki nie sa uzywane, znam to z autopsji:d chociaz wiem, faceci sa rozni...