Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe jak długo

wszystkie w koło zachodza w ciąże, a ja nie...

Polecane posty

Gość zielonaaaaa
moze zrobimy tabele

Gość zielonaaaaa
Staraczka78 ja tez tak mam z moim m juz dawlaismy wielokrotnie la luz przestawialm liczyc dni pl itd i mimo tego sie nie udaje nadla zobaczymy co sie okaze jakie beda wyniki noi przyczyna ego ze nie zachodze tyle czasu w ciąże

Co do tabelek to ja z grafiki nie slyne zostawiam Wam ta robote. Staraczka ja 35 ty 33 jestesmy mlode wyobraz sobie ze we Wloszech kobitki 1 dziecko rodza po 40, wiem marne pocieszenie co kraj to obyczaj

Ja miałam robione jeszcze hsg, badane hormony i wsio jest oki. Mąż miał badane nasienie - tez oki. A dziecka nadal brak.... Zielonaaaaa - rozumiem Cię doskonale, ale obiecałam sobie, ze w tym roku musi się udać!!!!! Ciekawe tylko.....A wy nie robiliście jeszcze żadnych badań???

Gość zielonaaaaa
jam ialm robione rok temu i bylo wszystko ok tak bynajmniej mnie zapewnila ginekolog mojemy mezowi natomiast rok temu gin fdal skierowanie a moj m nie poszedl bo twierdzil ze jakos sie uda ze mamy czas a tu dpua nie udaje sie i za pare dni idziemy do lekarza ja robie badania jeszcze raz a moj nasienie az sie boje:/

Ja robila HSG, hormony i monitoring cykli pecherzyki jak ta lala a tu nic mam cicha nadzieje ze jak moj M przestal kopcic to zolnierzyki podrosna albo czy to ma jakies znaczenie

Baubau_ no trochę marne pocieszenie. Zwłaszcza, że z wiekiem jest trudniej. No ale co tam, damy radę. Będzie dobrze :):) Wiem, że są i starsze, które rodzą pierwsze dziecko.... Zielonaaaaa_ to będę trzymała kciuki. Ja zanim poddana byłam stymulacji, hsg musiałam lekarzowi przedstawić wyniki nasienia M. Powiedziała, że bez tego nie ruszy....

Wiecie co mnie najbardziej nerwuje ze moj to wszystko olewa bedzie to bedzie a jak nie to nie

Gość zielonaaaaa
dziewczyny zajrze do was oko 21 jezeli jeszcze bedziecie mam nadzieje ze ten topk nie padnie wiec narazie

Gość zielonaaaaa
to ja jestem z was najmlodzsza w tym roku bede miala 29 odezwe sie pozniej

Gość dfdggfgdfg
szkoda, ze nie mozna oddawac plodnosci. kazdy bylby wtedy zadowolony

Baubau_ ja ze swoim M tez miałam czasami ten problem Tak jakby olewał to wszystko. Potrafił jeszcze walnąć tekst, no przecież świat się nie zawali jak nie będziemy mieli dzieci....I to wtedy, gdy ja np dostawałam @ albo jakaś koleżanka zachodziła w ciążę. Normalnie tylko kulka w łeb....

Gość zielooonkaa
Ja też się dopisuję :):)

Gość zielonaaaaa
o fajnie ze zajrzals Staraczka78 ja cie doskonale rozumiem wiem co czujesz ja spadam bede oko 21 bo mąz hce wejsc na kompa

Gość zielooonkaa
Ja też się staram i niestety zawsze jak słyszę , ze jakaś jest w ciąży lub urodziła to trochę mi przykro :(:( Po ile macie lat ??:)

Ja znikam, chyba ze później uda mi się jeszcze zajrzeć ale nie obiecuję.... Jakby co to się odezwę jutro....:)

Gość zielonaaaaa
ja w ym roku bede miala 29

Dziewczyny hejka wieczorem zniknelam bo maz mnie przepedzil to jego czas na klikanie ja nie bardzo znajduje sie o tych godzinach przed kompem....ale jestem i jak topik nie wygasnie to zajrze, bo przecierz monologow nie bede pisala. U mnie dzis 20 dc i powoli sie rozkrecaja objawy przedmiesiaczkowe, co msc ta sama robota nawet o dzien mi sie nie spozni, ot tak zeby chociaz raz w zyciu zrobic test ciazowy 27-29 to moj standart. Co tam u Was, moja znajoma po 3 invitro zaciazyla ja to na zaplodnienie nie naturalne nie jestem pisana ale to inna dyskusja.. Do uslyszenia

Gość zielonaaaaa
witam no my czekamy na badania i sie wtedy okaze jaka jest przyczyna naszych nie powodzen az sie boje:((

Zielona moze patrz na to z innego punktu widzenia jak sie okaze ze jest cos nie tak to poddacie sie leczeniu i w koncu zostaniecie rodzicami , czasami jest lepiej wiedziec na czym sie stoi niz zyc w niepewnosci

Zielona a u Ciebie jak to wyglada jezeli chodzi o miesiaczkowanie, owulacje, sluz etc wydaje ci sie ze wszystko jest OK, czy moze masz jakies zaburzenia?

Gość zielonaaaaa
dziewczyny co z wami czemu sie nie odzywacie? no ja mam regularne cykle jednyie co to nie miam wczesnij zbyt plodnego sluzu ale biore wiesiolek i jest sluz o wiele lepszy jeszcze musze sobie zrobi monitoring owulacji bo mierzylam przez 2 miesace tem i nie wiem oc jest grane gdzyz nawet po @ mam 37 ponad więc nie wiem czemu

Hejka :0 Ja już jestem :) niedawno wróciłam z pracy....Padam, normalnie padam. Ale jeszcze jutro i wolne :)