Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudna sytuacja ;

Nie chcę być brzydka!!!

Polecane posty

Gość trudna sytuacja ;

wiem że jestem brzydka ale dzisiaj usłyszałam komentarz który mnie dobił .. od grupki mężczyzn normalnie wyśmiali mnie aż się popłakałam jakie to przykre.. A mam 19 lat to naprawdę mnie boli mam brzydką buzię oto cała filozofia nie pomoże nawet góra markowych ciuchów czy preparatów z reklam!! cała poezja tkwi w mojej brzydkiej twarzy nie pomoże czarna kreska tusz czy jakiś tam specyfik dziewczyny ja mam krzywy nos niesamowicie krzywy i mikroskopijne usta!!! to robi ze mnie potwora.... Jednocześnie czuję taką niemoc.. Z jednej strony nie chce być brzydka bo mnie to szpeci nie chcę żeby ktoś mnie skreślał ze względu na wygląd wyśmiewał chce siebie akceptować podobać się sobie.być pewną siebie ..A z drugiej jeżeli chciałabym zrealizować ten plan niezbędny jest gabinet specjalisty a co za tym idzie? pieniądze ... CO do figury jestem szczupła wszystko jest w porządku wszystko psuje ta maska... Bo najważniejsza jest twarz nie figura .... Nawet tęga jak ma ładną buzię to wszystko wygląda lepiej ... Nie wiem co mam zrobić z tym... czuję się taka brzydka marzę o tym by spełnić swoje marzenie. co z tego że ktoś będzie zarzucał mi sztuczność? wolę to niż wyśmiewanie mnie od pasztetów albo epitetów w stylu " urody to ona nie ma ale to dobra dziewczyna" przecież wygląd w tych czasach to jest numer jeden!!!biorę też pod uwagę że potencjalny zabieg może się nie udać... ale co mam do stracenia? myślę że gorzej już być nie może... Jest tu ktoś kto ma podobny problem? Moim jest to że nie mam żadnych pokładów finansowych a jeżeli będzie mnie stać na taką"imprezę" to gdy będę po 30 ... a ja chce teraz cieszyć się życiem skończyć z tym brzydkim kaczątkiem ..

Gość a co za komentarz
walnęli że az sie popłakałaś?

Gość aha i achhhhh
widzisz, ja sobie zrobiłam to i owo jak miałam swoje pieniadze. Np. aparat ortodontyczny zaczęłam nosic jak mialam 34 lata. Zapracuj, jeśli nikt ci nie da. i juz. Nieważne, kiedy to zrobisz, ważne że będziesz mieć cel i on będzie ci dawał nadzieję w codziennym życiu.

Gość jwojcfmscmsl;m;lm
niech rodzice biorą kredyt na operację plastyczną

Gość trudna sytuacja ;
Nie każdy ma to szczęście mieć dzianych rodziców

Gość dziś pomarańczowa
Ludzie sami mają kompleksy stąd te komentarze. Ale figura też się liczy fajnie, że masz ładną.

Gość trudna sytuacja ;
c

Gość powaznie mówię
A nie umiesz dać tu swojej fotki?Może koledzy tylko na złość chcieli ci zrobić?

Sluchaj ... czy grupa mezczyzn, ktorzy wysmiewaja sie z innych to grupa ludzi z autorytetem, czy tylko banda idiotow, ktorzy w ten sposob lecza swoje kompleksy? A Twoim problemem nie jest twarz ... tylko zdanie na swoj temat.

Gość ehhhhh
śmierć pasztetom

zaakceptuj siebie jaką jesteś to podstawa, bande kretynów możesz olać, a wystarczy że piękna będziesz dla jednego mena na planecie czego ci życze :-)

Gość AAAaleja róż
Oj Niunia. niunia ! nie ma co się załamywać, problemem jest to, że ludzie lecząc własne kompleksy wpędzili Cię w Twoje taka kolej rzeczy, by ktoś czuł się lepiej musi to sobie udowodnić, nawet wymyślając 19388123 wad u innych zamiast się przejmować co oni powiedzą pomyśl jak oni sami muszą czuć się niepewnie może trzymają pozory ale krytyka często ma głębszy podtekst I nie wymyślaj mi tu nosa o wyglądzie katastroficznym ! i ust tak małych że z lupą szukać! Co maja powiedzieć murzyni bo ich nosy są szerokie, co te co mają małe kartofelki, długie, wąskie, zadarte itd. Każdy ma inny gust ! I widywałam dziewczyny jakie miały naprawdę duże, wąskie garbate noski i całkiem fajnie to wyglądało ! A usta . Teraz powiem odnośnie facetów mi się wąskie podobają, zawsze mnie jakoś takie duże przerażały;D Takie duże ciepłe i wilgotne chcące pocałować NIEEE!! Kobieta ma tą zaletę, że może korygować swoje „wady są szminki uwydatniające usta, jeśli kupisz sobie konturówkę do ust i obrysujesz tuż przy ich krawędzi i pociągniesz je dobraną szminką (z opcją powiększ) zwiększą się . w avonie są też błyszczyki jakie naprawdę lekko jakby powiększały nie są to duże ceny ! co do nosa rybka nie znam się na pudrach fluidach korektorach czy co tam jeszcze istnieje, ale wystarczyło by rozjaśnić takim czymś obszar wokół oczuby to one przykuwały uwagę pomalować je odważniej i na nosek nanieść.. może gra cieni, trochę ciemniejszego tak gdzie za dużo a jaśniejszego gdzie za mało to by wyrównało optycznie, do tego fryzura, jakaś barwa przykuwająca wzrok? Blond jasny-czarny-lub rudy i fryzura włosy do łopatek wycieniowanie czy jak to się mówi i z grzywką ale nie jak emo tylko jak Ci to wytłumaczyć hm takąścinaną na wysokość czubka nosa, byś mogła ją zaczesa na bok lub na 2 bokigdy ona będzie radośnie odstawać powinno to zmneijszyc optycznie nos zrezygnuj z kitki, koków, warkoczy koniecznie rozpuszczone jak masz fajną figurę, młode jędrne ciało czemu panikujesz zrobi się ciepło ubieraj kiecke szpilki i lec na miasto, bądź pewna siebie i zdobywaj co chcesz nie wiem jak dokładnie wyglądasz wiec trudno mi powiedziec cos wiecej