Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiolaaa25

Zapraszam mam z KRAKOWA

Polecane posty

Witam. Od niedawna jestem mamą. Szukam innych mam które mają ochote na wspólny spacer ze swoimmi pociechami, pogadanie, wymienienie poglądów itd. Zapraszam Was piszcie zgłaszajcie sie.:)

Gość mama z krk
a skąd jesteś dokładnie? Jaka dzielnica?

Gość matka za Krakowa**
Cześć też jestem z Krakowa, Krowodrza dokładnie. Jestem mamą 16 miesięcznego potwora :)

Gość mama z Krk
ja też Krowodrza. Mój potwór nieco starszy bo ma już 2 lata skończone.

Gość matka za Krakowa**
a chodzi już do przedszkola??

Gość mama z Krk
nie chodzi bo próbowałam go posłać ale bardzo chorował a ze ja w ciąży i w domu jestem to szkoda mi go było a poza tym wszystko znosił do domu a ja od niego łapałam.

ja mieszkam na ul wybickiego ( Krowodrza Górka) mam 4 miesiecznego synka. mam juz troche dosyc samotnych spacerow bez celu dlatego szukam towarzyszek :):)

Gość matka za Krakowa**
uciekam bo leci na wspólnej wpadnę jutro koło południa jak mój oprawca pójdzie spać :)))

Gość mama z krk
Wiola no ja na spacery chętnie tylko ze mój synalek to już ma lekki inne tempo niż te spacery z wózkiem, ale jak poczekasz na mnie 2 miesiące to bardzo chętnie z wózkiem dołączę.

Gość mama jasia2
Wiola ja jestem mama 6 miesiecznego chlopczyka, chetnie z toba pospacerujemy, mieszkam na prodniku bialym :)

Jasne ze zaczekam nigdzie sie nie wybieramy:) Mamo Jasia2 bardzo chetnie :) my spacerujemy codziennie chyba ze jest mroz ponizej -15. najczesciej w parku krowoderskim albo bialopradnickim:)

Gość mama jasia2
Wiolu my tez codziennie najczesciej wlasnie w parku bialopradnickim a w krowoderskim jeszcze nie bylismy, wiec jak cos chetnie poznamy ten park :)

no i bardzo ladnie :) my spacerujemy do 13 bo wtedy glodomorek musi zjesc:) to moze zapraszamy do naszego parku :) termin do uzgodnienia:) jestem tez otwarta na wiadomosci o zajeciach dla mam z dziecmi a moze i wspolnego uczestnictwa:)

Gość wiolu bardzo blisko
ciebie przy ul. Gdyńskiej mieści się Pozytywka. Tam są organizowane różne zajęcia dla dzieci w rożnych przedziałach wiekowych. Są tez wykłady dla rodziców i zajęcia dla mam z dziećmi. Wpisz w google pozytywka i sobie doczytaj co oferują.

wlasnie bywalam w pozytywce z nieco starszymi dzieciakami jak kiedys na studiach opiekowalam sie dziecmi ale nie wiedzialam ze dla takich maluszkow tez cos maja:) napewno sprawdze. slyszalam tez o Kreatywce ale nie mam opinii na jej temat

Gość mama jasia2
Wiolu to moze spotkamy sie w parku bialopradnickim bo krowoderski nawet nie wiem gdzie jest, a jesli chodzi o zajecia to ja jeszcze nie rozpatrywalam tematu, natomist chetnie bedziemy uczestniczyc. Mozemy nawet jutro isc na spacer, od srody jest u nas tesciowa do niedzieli, wiec jak nie jutro to moze poniedzialek w przyszlym tyg?

dobrze to my sie zjawimy ok 11.30 - 12 w parku bialopradnickim jutro. mamy bardzo charakterystyczny wozek bo pomaranczowy:) bedziemy chyba zeby bardzo mocno padalo:)

Gość mama jasia2
Swietnie, ja mam spacerowke w takim oliwkowym kolorze, bede w czarnej kurtce, jasne jak bedzie bardzo brzydko to tez nie bedziemy spacerowac, mam nadzieje, ze sie uda nam spotkac, pozdrawiam

Gość mama jasia2
Wiolu my dziś spacer odpuścimy, paskudnie jest a mój mały nieco zakatarzony, ale tak jak mówiłam w pon możemy się spotkać, daj znać jak masz ochote, pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :)

no to my tez sobie odpuscimy moze faktycznie pogoda nieciekawa:) czytalam wlasnie o zajeciach w pozytywce. moze bedzie jakas mama chetna na masazyki:)