Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarJollka

Skąpy facet

Polecane posty

Gość MarJollka

Mój narzeczony ma 23lata, ja wczoraj skończyłam 19.. Jeszcze - do matury utrzymują mnie rodzice.. Moj ukochany zawsze był bardzo oszczędny, z półki sklepowej brał najtańsze artykuły, nie wydawał zbyt duzo pieniedzy na ubrania.. Ostatnią byłam z nim w sklepie.. Zobaczylam świetną sukienkę za 80 zł.. Miałam 170 i nie chcialam rozmieniać stówki wiec poprosiłam go aby mi dołozył 10 zł.. On jednak mi oznajmił, że co najwyzej dołyży mi 5zl, prosiłam go o tą dychę ale nie dostałam.. Jestem z nim 2 lata.. Kilka razy kupił mi stringi, pończochy, raz sukienkę i gorset.. nic pozatym, w kinie bylismy tylko 1 raz i to temu że nas znajomi wyciageli.. Zawsze w niedziele jak sie nudzimy propobuje abyśmy gdzies jechali, to on zawsze woli siedziec w domu.. Nie chodzi o to że nie ma pieniedzy, bo pracuje w firmie taty, a to już mowi samo za siebie.. Ostatnio rozmawalismy szczerze i mowiłam mu że bym bardzo zadowolona była gdyby czasem kupił mi rożę, czy chocby czekoladę za 3zł.. on odpowiedział tylko ' Dobra 'i na tym się skończyło.. nie jestem materialistką absolutnie, ale chcialabym dostawać od niego czasem jakas drobnostkę.. Kilka razy obiecał mi kino, pizzerie - ale wtedy uznał że bedzie lepiej jak sama zrobię, po tym jak okazalo się że jednak pizzeria mimo świeta jest otwarta.. Wczoraj prosiłam go aby poszedl do sklepu kupić mięso bo mieliśmy ochotę na lasgne a ja akruat nie mialam w domu.. Kupił, ale dziś mi to wypominał że musi mieso kupować.. a kiedys jak robilam tortille to posłałam go po sałatę- odpowodział mi że skoro go zaprszam na obiad to powinnam wszystko miec.. Dodam jeszcze że on u mnie pomieszkauje, np. przyjezdza siedzi u mnie 4 dni, potem jedzie na 2 dni do siebie i znow wraca.. Moi rodzice juz narzekaja, że mają jeszcze go na utrzymaniu.. Czy ma ktoś podobny problem ?

Gość rozmus
widzisz, on to robi dla Twojego dobra, żebyś nie przytyła przed ślubem , mądry facet wie o tym, że te wszelkie lazanie lub pizza na kolację to nic dobrego a skoro taki masz apetyt to po miesiącu nie zmieścisz się nawet w sukienkę za 400 zł. :)