Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamjuzdosc

psie kupy

Polecane posty

Gość mamjuzdosc

Snieg stopniał i szlak mnie trawia,gdzie nie spojrzysz wszędzie kupy,duże małe do wyboru do koloru,jedna przy drugiej a wystarczyło by sprzątać po swoich pupilach ale polacy do tego jeszcze nie dorośli,obrzydzenie mnie bierze

Gość wolę zeby facet
tutaj sa sami wielbiciele piesków wiec zaraz nas zaatakują

Gość też uważam że oglądanie DVD
piszę się szlag (piorun) a nie szlak(droga) . Ja widziałem elegancko wtopione w zaspy jasnobrązowe psie kupy, apetyczny widok :)

Gość wolę zeby facet
debili ci u nas dostatek mój sasiad ma 2 owczarki niemieckie na 40 metrach a ma 2 dzieci

Gość gwy
słyszałam że psy srają mordą

Zacznę sprzątać kiedy matki po wysraniu własnych dzieci zliżą ich gówno i zabiorą chusteczki, którymi dupę podtarły

No ja sprzątam po moim i jasna cholera mnie bierze jak idę sprzątnąć "moją" kupę i wdepnę w inną. Wstyd by mi było nie posprzątać, ale większość wstydzi się sprzątać

Gość zawsze sprzątam po psie
Nie rozumiem dlaczego niektórzy tego nie robią. Akurat miłośnicy psów chyba najbardziej cierpią z powodu psich kup na chodniku - nie posiadający psa mogą w nie tylko wdepnąć. Co do dzieci: niektórzy rodzice pozwalają im załatwiać się np. na plaży, latem w parku lub wprost na trawie przy parkingu - uważam, że to tak samo niekulturalne jak zostawianie psich kup.

Gość za innych posiadaczy sie
wypowiadac nie bede. Ja po swoim zawsze sprzatam, nie tylko z chodnika ;) Ale brakuje mi kubla na psie odchody :( Musze tachac ten malo atrakcyjny pakuneczek (czasem dosc ciezki - mam duzego psa) przez godzine nie raz (zwykle pies sie zalatwia na poczatku spaceru). Szkoda, ze nie ustawia na osiedlu choc jednego :(

A ja bym wzięła pieska ze schroniska, ale nagonka "czyściochów" mnie przeraża i jest jeszcze kilka innych aspektów: np. wiadomo,jak sprzątnąć "psie klocki", ale co ze sraczką? do tego zima i ciepła kupa wtapia się w śnieg. I jeszcze jedno mnie zastanawia, dlaczego wymaga się czystości od psów kraju, w którym panowie osikują mury własnych bloków.

rzata małgo to miło z Twojej strony :) A może by tak straż miejska sprzątała kupy - i tak się szwendają niepotrzebnie. A pieniądze na sprzątanie daliby w "psim podatku" właściciele psów rasowych - ich na pewno na to stać. I byłoby czysto i bez głupich rozmów o kupie. Ciekawe co "czyściochy " powiedzą o kupach psów bezpańskich? Nie dość, że marzną i głodują to jeszcze mają czelność srać!!! A może nie ma psów bezpańskich? A może należy wszystkich potopić? A może nareszcie zdjąć klapeczki z oczątek i nie zgrywać hrabiego jak się we własną kupę wdepnie?

Gość do garwolina mogę dojechać
Najlepiej udawać że problemu nie ma, a jak się pies zesra to mówić że to nie on i że wcale nie śmierdzi :classic_cool:

Gość vghvgh
a mnie szlag trafia, jak wchodze na topic ograniczonego idioty, ktory nie rozroznia wyrazow szlag i szlak:O Gdzie tacy debile sie rodza?

Gość do garwolina mogę dojechać
najlepiej mówić że to własne albo że bezpańskiego psa, ten kto był raz w warszawie np na ulicy wspólnej wie jaki to piękny widok co drzewo to zasrane wszystko dookoła a w lato jeszcze słoneczko daje czadu :).

odczep się ja psa nie mam, ale jakby odpowiednie służby sprzątały to bym miała i schroniska byłyby nieco bardziej puste, ale nie ukrywam, nie chce mi się sprzątać, dlatego nie mam psa, tak sobie myślę, że starszym osobom też ciężko sprzątać bijecie pianę od lat, a kupy jak były tak są, tylko oczywiście wszystkie nie wasze a w ogóle to jak się nie nosi brody powyżej nosa to te kupy widać i się w nie nie wdeptuje :) dobranoc