Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarysiaS

Przydały by się pieniądze

Polecane posty

Gość MarysiaS

Jestem w liceum, potrzebuje pieniądze na własne wydatki. Nie mówię , że rodzice nie dają mi gdy potrzebuje ale nie chce od nich wyciągać skoro wiem, że ledwo kończą koniec z końcem. Nigdy nie narzekam ... nie jestem jedynym ich dzieckiem wiec wiadomo jak jest . Moi rówieśnicy bawią się imprezują, zakupki, kino . . . a ja ? siedzę w domu, czasem wyjdę na lumpy ? ;/ Macie jakieś pomysły jak dorabiać w wolnej chwili ? ... ; ) Jakaś rada. Z GÓRY DZIĘKUJE ZA PROPOZYCJE UPRAWIANIA NAJSTARSZEGO ZAWODU ŚWIATA ;)

Gość w twoim wieku jest to trudne
zostają korepetycje i ulotki.

Gość MarysiaS
korki jeszcze looz ;P ULOTKI ? NA TYM W OGÓLE MOŻNA ZAROBIĆ :p ?

Gość rozmus
gdy byłem w Twoim wieku to zbierałem makulaturę, butelki , puszki aluminiowe a inne pomysły - proszę bardzo, reklama dźwignią handlu : MarysiaS posprząta mieszkanie, umyje okna i wytrzepie dywany błyskawicznie :)

Gość zabny_koleś
może zabawy oralne ? ja moge dać 5 dyszek... :)

Gość w twoim wieku jest to trudne
a co myślisz że same się roznoszą? oczywiście nie są to zarobki jak w najstarszym zawodzie świata. Trudno Ci przecież proponować strzyżenie koleżanek albo szycie ubrań dla nich :D

Gość MarysiaS
Wole zapracować ciężka pracą niż iść na skróty :) Ciężko cokolwiek ogarnąć ;) Ulotki ? miał ktoś z tym styczność ... ? a konsultantka np. AVON ? Wiecie jak to się prezentuje jeśli chodzi o kase ?

Gość zabny_koleś
mowie ci zacznj od orala to sie opłaca skąd jesteś ?

Gość MarysiaS
Z Pażyczewa jełopie :) BUJAJ WORY CYGANIE ;)

Gość też uważam że oglądanie DVD
Ja w twoim wieku pracowałem w wakacje. Dwa tygodnie po 7h dziennie i zarobiłem 200zł za które kupiłem spodnie.

Gość MarysiaS
narazie jest zima :) :p

Gość zabny_koleś
pfff to klep biede zresztą odziedziczysz ją po rodzicach :(

Gość też uważam że oglądanie DVD
Ogólnie z pracą nie ma tak łatwo bo i dorośli mają z nią problemy. Czasem jednak się udaje zarobić i to bez czynności seksualnych :).

Gość MarysiaS
Za to ty odziedziczyłeś po swoich brak mózgu :)

Gość ble bla ble aj
a może teraz przed studniówką czesanie kolezanek, malowanie paznokci za symboliczną cene jeśli masz do tego dryg? albo szycie podwiązek kiedyś zarobiłyśmy z kumpelą na tym 300 zł. Albo pilnowanie dziecka znajomym, sąsiadom w weekend np? korki? pisanie wypracowań za kase? sprzatanie raz w tygodniu u jakisch starszych ludzi? albo pomoc przy zakupach? moze jakas hostessa?

Gość MarysiaS
dużo propozycji ;) Fajnie mieć jakiegoś kompana ; ) MOJE KUMPELE NIE MAJĄ Z TYM PROBLEMÓW MAJĄ DZIANYCH RODZICÓW ... ;)

Gość MarysiaS
jeszcze teraz żeby było śmieszniej wszedł mój ojciec i powiedział "daj mi twój telefon do mi się rozwalił" (telefon po tacie) Wiec telefonu tez juz nie mam :)

Gość zabny_koleś
zostaje ci tylko sex :( skąd jesteś?

Gość MarysiaS
Jestem z Krakowa ?

Gość twistosoowa
ja dostawalam co miesiac 100 zl i np. na urodziny troche wiecej kasy, nie wzdawalam tego tylko odkladalam i teraz mam 18 lat i 3,500 zl

Gość MarysiaS
Spoko ;D I'm lovin it ;)

Gość Rum-cajs
nie mam bladego pojęcia jak żyjesz i jak mieszkasz ale spróbuję doradzić, możesz spróbować nawet na parapiecie okna wysiać do donicy nasiona kaktusów (teraz jest pora) , nasiona można kupić w marketach ogrodniczych albo poszukać szlachetne odmiany tui lub cyprysików , wystarczy odłamać małą gałązkę 3-4 cm. dług. posmarować ukorzeniaczem i wsadzić do dużej donicy , przykryć szybą i powinny się same ukorzenić , wielu ogrodników tak zaczynało plantacje a teraz są milionerami , zysk dopiero na przyszły rok może być ale sprzedaj za rok ukorzenione za 2-3 zł powiedzmy 100 sztuk to już na ciuchy będzie