Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takamalamala

Pyt do facetów :)

Polecane posty

Gość Takamalamala

Czy przespalibyście sie z taką laską? http://republika.pl/blog_sj_3986065/5302186/sz/749e35553a39e2cb9e6d2d61f8857799_14_19_0.jpg http://republika.pl/blog_sj_3986065/5302186/sz/21.jpg Chodzi mi o wygląd. Czy liczy się dla was jak wygląda dziewczyna z którą się kochacie? Nie koniecznie w związku ale tez nie po to by przelecieć i zapomnieć.

Gość Plemnikis
Ładna jest. Naturalna.

Gość prawdomówny
3 x TAK

Gość mratk
oczywiscie, ze tak, nie zmienia to faktu, ze jest sporo za chuda i nie chcialbym miec kobiety, ktorej nie ma za co zlapac, ani piersi ani pupy..

Gość Takamalamala
bo problem w tym, ze ja jestem troszke taka chudziutka chodz troceh niższa. Mialam tylko jednego partnera seksualnego ale rozstalismy sie i teraz spotykając sie z innymi wstydzę się swojego ciala, boje sie im pokazac nago, choć bardzo bym chciala pójść w końcu z kimś do łózka.

a czego sie wstydzisz?? ja jak bylam mlodsza tez bylam chuda teraz juz mam jakies 3 kg niedowagi ale jestem zadowolona

Gość Likita
Ja też chuda - 42 kilo, serio. Chude, łączny się ;)

heh, ja mam 56 kg, czy zaliczam sie do waszego grona, tylko ze ja mam 174cm wzrostu

Gość Takamalamala
Ja mam 170 i 48kg. :(

Gość Likita
Ja metr 76 - idziemy do Top Model ;)

Gość Takamalamala
u mnie z tymi kośćmi biodrowymi jest z roku na rok coraz lepiej, bardziej kobiete przypominam a nie wieszak, jednak martwi mnie brak piersi i chude nóżki ...

Gość hmmmmm...
a ja mam ochotę na taką chudziutką leciutką hmmmmm rozmarzyłem się....

Nie stresuj się tak sex z patyczakiem może być bardzo fajny wprawdzie potem się jest posiniaczonym jak cholera.... ;) w końcu kości są twarde :D Nie będę ci pisał bzdur że taka chudość jest fajna... To wygląda upiornie i przestaje w którymś momencie być pociągające. Jak się pierwszy raz przy kimś rozbierzesz może być zszokowany ale da się przyzwyczaić a nawet pokochać ;) Jeszcze kwestia ile masz lat bo jak jesteś bardzo młoda to taka chudość mniej straszy po tym 20-22 roku zaczyna być znacznie gorzej. Przynajmniej będziesz miała wiedzę czy leci na twoje ciało czy na coś więcej w tobie ;) no chyba że trafisz na gościa którego podnieca anorektyczny wygląd... Co do tego czy liczy się wygląd to jest to temat rzeka. Tak zazwyczaj się liczy ale są takie dziewczyny które mogły by straszyć a i tak się z nimi do łózka pójdzie ;) Zresztą twoja chudość swoje prawdziwe oblicze pokaże jak się rozbierzesz.

cycki tez mam male B ale jak do mojej figury pasuja, nogi tez mialam szcziuple ale zaczelam biegac to mi troche miesni przybylo i jest teraz ok, nogi to moj atut

Gość Likita
Jak facet patrzy tylko na to czy laska jest chuda czy nie to co to za facet :(.

Gość Likita
Jak facet patrzy tylko na to czy laska jest chuda czy nie to co to za facet :(.

Gość a ty likita taka madra?
z grubasem albo facetem wazacym dwa razy mniej od ciebie nic by ci nie przeszkadzalo tak?

Gość Likita
Chodzi mi o to, że jak facet patrzy tylko i wyłącznie na wagę i od tego uzależnia decyzję, czy się umówić to nie jest zbyt wartościowy i wgl.

nie badz hipokrytka

Gość Takamalamala
Ja mam 18 lat. Jestem zdrowa i to chyba geny. Summer19- wlasnie tez bym chciala miec jakieś mięsnie. Zawsze myślalam ze biaganie to tylko na strate kg. Buzke mam ładną każdy mi to mówi ale co z tego . Jeden chlopak mnie ostatnio odrzucil bo bylam dla niego za drobna. Przez to coraz bardziej o tym myślę

Gość Likita
Gdzie tu hipokryzja?

"ale tu pisza laski ktore takie chude nie sa" 170cm i 48kg 176cm i 42kg to nie jest skrajna chudość??? Dziewczyno o czym Ty mówisz??? Ty sama wg. wskaźnika BMI jesteś na granicy niedowagi.

tu, ze jak ktos ci nie odpowiada wizualnie, an pewno go sama odrzucasz jako potencjalnego partnera, jakiego by charakteru nie mial jesli tylko jest w nim cos takiego co cie odpycha to nigdy partnerem nie zostanie i tyle wiec daruj sobie te teksty o tym ze to puste, bo wszyscy tak robia